201
|

Η ΝΔ ζητεί τη διαγραφή Κασιμάτη: «υβριστική ανάρτηση – προσβολή για τη Δημοκρατία»

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2019, 11:06

Η ΝΔ ζητεί τη διαγραφή Κασιμάτη: «υβριστική ανάρτηση – προσβολή για τη Δημοκρατία»

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2019, 11:06

Λίγες ώρες μετά την αντίδραση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, (εδώ) για το «μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι» της Νίνας Κασιμάτη -και ενώ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκρινε πως δεν χρειάζεται να ζητήσει ούτε συγγνώμη έστω για το ατυχές του σχολίου της (εδώ)- η Πειραιώς ζήτησε επισήμως την αποπομπή της από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη σχετική ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, γίνεται λόγος για υβριστική ανάρτηση από τη βουλευτή Πειραιώς που αποτελεί προσβολή όχι μόνο για την Αστυνομία, αλλά και την ίδια τη Δημοκρατία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, έγραψε το σύνθημα “μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”. Η ενέργεια αυτή αποτελεί προσβολή όχι μόνο για την Αστυνομία αλλά και για τη Δημοκρατία. Περιμέναμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει τη δημοκρατική ευαισθησία και να την αποδοκιμάσει. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να αποπέμψει την κ. Κασιμάτη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ».

Το ενδιαφέρον είναι ότι στην απάντησή της προς την ΠΟΑΣΥ, που διαμαρτυρήθηκε και απείλησε με προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, η τελευταία μίλησε για «γνωστή στερεοτυπική φράση, η οποία έχει καθιερωθεί στην ελληνική κοινωνία, και ειδικότερα στις νεότερες γενιές» και υπενθύμισε ότι επί διακυβέρνησης Τσίπρα «δεν υπήρξε κανένας νεκρός» από «καμία πλευρά»!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...