219
|

Ο Μπογδάνος απαιτεί τη διαγραφή Κασιμάτη από τον Τσίπρα για το «μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι»

Protagon Team Protagon Team 11 Δεκεμβρίου 2019, 17:45

Ο Μπογδάνος απαιτεί τη διαγραφή Κασιμάτη από τον Τσίπρα για το «μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι»

Protagon Team Protagon Team 11 Δεκεμβρίου 2019, 17:45

Ενα σχόλιο από τη βουλευτή Β’ Πειραιώς του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, στο Facebook, με το γνωστό σύνθημα «μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι»,  ήταν αρκετό για να προκάλεσει την έντονη αντίδραση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, που ζήτησε την άμεση διαγραφή της από τον Αλέξη Τσίπρα.

Το σχόλιο της κυρίας Κασιμάτη έγινε κάτω από screenshot με την γκάφα της ΕΡΤ, που για λίγο ένεταξε την Ντόρα Μπακογιάννη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω λάθους στο «σουπέρακι» του μεσημεριανού της δελτίου (φωτογραφία κάτω).

«Πόσο γκάζωσε η διεύρυνση ρε παιδιά;» έγραφε η ανάρτηση στο Facebook κάνοντας χιούμορ για τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ σε συνδυασμό με το λάθος της ΕΡΤ.

«Η διεύρυνση γκαζώνει, μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι», σχολίασε από κάτω η Νίνα Κασιμάτη – φράση που προκάλεσε την αντίδραση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter ζήτησε τη διαγραφή της βουλευτού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τον αρχηγο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ερωτάται από εδώ ο Αλέξης Τσίπρας προτού ερωτηθεί και από βήματος Ολομελείας. Θα διαγραφεί η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Πειραιά, κα Νίνα Κασιμάτη, για το σύνθημα “μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι” που ανήρτησε στο Facebook; Εκφράζει το ήθος αυτό τον ΣΥΡΙΖΑ; Απηχεί το σύνθημα την κομματική αντίληψη;» διερωτήθηκε ο κυβερνητικός βουλευτής.

Προς το παρόν τουλάχιστον, σχόλιο ή απάντηση από την κυρία Κασιμάτη κάτω από το tweet δεν υπήρξε…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...