167
O άτυχος ναυτικός εργαζόταν σε κρουαζιερόπλοιο που ξεκίνησε από την Ισπανία με προορισμό το Μαϊάμι | φωτ. αρχείου

Η μοναξιά του θανάτου από κορονοϊό: κατέληξε στο Μεξικό 46χρονος έλληνας ναυτικός

Protagon Team Protagon Team 7 Απριλίου 2020, 11:34
O άτυχος ναυτικός εργαζόταν σε κρουαζιερόπλοιο που ξεκίνησε από την Ισπανία με προορισμό το Μαϊάμι
|φωτ. αρχείου

Η μοναξιά του θανάτου από κορονοϊό: κατέληξε στο Μεξικό 46χρονος έλληνας ναυτικός

Protagon Team Protagon Team 7 Απριλίου 2020, 11:34

Δεν κατάφερε να βγει νικητής από τη μάχη με τον κορονοϊό ο 46χρονος έλληνας ναυτικός που είχε μολυνθεί στο κρουαζιερόπλοιο για το οποίο εργαζόταν.

Ο 46χρονος, πατέρας δύο παιδιών, ήταν μέλος του πληρώματος κρουαζιερόπλοιου που ξεκίνησε από την Ισπανία με προορισμό το Μαϊάμι.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού εμφάνισε συμπτώματα κορονοϊού. Διακομίστηκε σε νοσοκομείο στο Μεξικό, όπου τις τελευταίες ημέρες (από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας) νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Ενημέρωσε ο ίδιος τη σύζυγό του για την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ωστόσο όσο οι ημέρες περνούσαν, η επικοινωνία της με τους υπευθύνους του νοσοκομείου γινόταν όλο και πιο δύσκολη, με αποτέλεσμα να μην έχει νεότερα για την πορεία της υγείας του.

Εγιναν προσπάθειες να υπάρξει επικοινωνία με τη μεσολάβηση της ελληνικής πρεσβείας ή των προξενικών αρχών,  τελικά όμως, κατά πληροφορίες, η γυναίκα κατάφερε να εντοπίσει τον σύζυγό της χάρη στους συγγενείς τηλεθεάτριας, που άκουσε την  ιστορία του ναυτικού και προσφέρθηκε να βοηθήσει.

Τα ξημερώματα της Τρίτης, ενημερώθηκε δυστυχώς ότι ο σύζυγός της πέθανε στο νοσοκομείο του Μεξικού νικημένος από τον κορονοϊό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...