171
Ο κεντρικός ήρωας της σειράς | Netflix

Ετοιμάζεται και δεύτερη σεζόν του «Squid Game», λέει ο δημιουργός του

Protagon Team Protagon Team 10 Νοεμβρίου 2021, 17:59
Ο κεντρικός ήρωας της σειράς
|Netflix

Ετοιμάζεται και δεύτερη σεζόν του «Squid Game», λέει ο δημιουργός του

Protagon Team Protagon Team 10 Νοεμβρίου 2021, 17:59

Θα υπάρχει δεύτερη σεζόν στην άκρως επιτυχημένη σειρά του Netflix «Squid Game», επιβεβαίωσε ο δημιουργός της σειράς-φαινόμενο από τη Νότια Κορέα.

«Υπάρχει πολλή πίεση, πολλή απαίτηση και πολλή αγάπη, οπότε δεν μας αφήνετε και άλλη επιλογή», δήλωσε ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Χουάνγκ Ντονγκ Xιούκ.

Ωστόσο, πέρα από το ότι ο Γκι-χουν, ο νικητής των παιχνιδιών, θα επιστρέψει, ο δημιουργός δεν αποκάλυψε τίποτα το ουσιαστικό.

Το Netflix από την πλευρά του ήταν περισσότερο συγκρατημένο λέγοντας απλώς ότι γίνονται συζητήσεις για τη δεύτερη σεζόν.

Η σειρά είναι μια βίαιη, αλλά και στιλιζαρισμένη κριτική του καπιταλισμού με ήρωες που ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε αιματηρές εκδοχές παιδικών παιχνιδιών.

Μέσα σε λίγες ημέρες έγινε το σίριαλ του Netflix με τις περισσότερες θεάσεις στην ιστορία της πλατφόρμας (πάνω από 140 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο), ενώ ήλθε και στην πρώτη θέση σε 94 χώρες. Εσωτερικά έγραφα του Netflix έδειξαν ότι η σειρά απέφερε 900 εκατ. για τη πλατφόρμα, σημειώνει ο Guardian.

Η πρώτη σεζόν τελείωσε αφήνοντας τους θεατές με την αγωνία – να «κρέμονται στον γκρεμό», όπως θέλει η αγγλική έκφραση (cliffhanger).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...