435
Η επιβάτιδα παλεύει με τους αεροσυνοδούς που κλήθηκαν να τη συγκρατήσουν | Daily Mail

Επεισοδιακή πτήση για Ρόδο: Γυναίκα χτύπησε τους αεροσυνοδούς, ούρησε στο κάθισμα και επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα

Protagon Team Protagon Team 26 Αυγούστου 2022, 09:55
Η επιβάτιδα παλεύει με τους αεροσυνοδούς που κλήθηκαν να τη συγκρατήσουν
|Daily Mail

Επεισοδιακή πτήση για Ρόδο: Γυναίκα χτύπησε τους αεροσυνοδούς, ούρησε στο κάθισμα και επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα

Protagon Team Protagon Team 26 Αυγούστου 2022, 09:55

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια πτήσης της εταιρείας Jet2 από το Μάντσεστερ στη Ρόδο, με πρωταγωνίστρια μια επιβάτιδα.

Σύμφωνα με τις περιγραφές άλλων επιβατών στην Daily Mail, όλα άρχισαν όταν η ιδιαίτερα οξύθυμη –όπως αποδείχθηκε– συνεπιβάτιδα ζήτησε δωρεάν σαμπάνια από τους αεροσυνοδούς. Οταν το αίτημά της δεν ικανοποιήθηκε. παρήγγειλε άλλο πότο.  Η κατάσταση όμως ξέφυγε γρήγορα εκτός ελέγχου, με τη γυναίκα να αντιδρά βίαια και να χτυπά στο πρόσωπο δύο από τα μέλη του πληρώματος, επιχειρώντας μέχρι και να ανοίξει την πόρτα του αεροσκάφους εν πτήσει.

Το αποτέλεσμα ήταν η πτήση να εκτραπεί και το αεροσκάφος να προσγειωθεί στο Μόναχο προκειμένου να αποβιβαστεί η πρωταγωνίστρια του επεισοδίου.

«Μια γυναίκα στην πτήση ζήτησε επανειλημμένα από τις αεροσυνοδούς δωρεάν σαμπάνια. Η αεροσυνοδός ενημέρωσε τη γυναίκα ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν μέρος της υπηρεσίας και στο τέλος αγόρασε ένα τζιν τόνικ. Αρχισε να γίνεται επιθετική και έτσι η αεροσυνοδός τής αφαίρεσε το ποτό. Αρχισε να βρίζει και να έχει βίαια ξεσπάσματα. Κάποια στιγμή σηκώθηκε και προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα της καμπίνας στη μέση της πτήσης. Σε αυτό το σημείο καθόταν πίσω με δύο επιβάτες που προσπαθούσαν να την κρατήσουν κάτω καθώς χτυπούσε τους ανθρώπους. Εχει ουρήσει πάνω από τρεις θέσεις και είχε επανειλημμένα εκρήξεις βίαιων επεισοδίων, μέχρι που έπρεπε να κάνουμε αναγκαστική προσγείωση στο Μόναχο», περιέγραψε ένας εκ των επιβατών.

Στο βίντεο του επεισοδίου που «ανέβηκε» στα social media, διακρίνεται ένα μέλος του πληρώματος να προσπαθεί να την ηρεμήσει. Ο αεροσυνοδός της Jet2 φαίνεται να προσπαθεί να συγκρατήσει τα χέρια της (προφανώς για να σταματήσει να πίνει). Εκείνη τότε σηκώνεται από τη θέση της και τον χαστουκίζει δύο φορές στο πρόσωπο.

Επιβάτης του αεροσκάφους που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα ούρησε στο κάθισμά της λίγο πριν το αεροπλάνο προσγειωθεί στη Γερμανία.

Οπως είπε, εξαιτίας της συμπεριφοράς της, που είχε ως αποτέλεσμα την έκτακτη προσγείωση του αεροσκάφους στο Μόναχο, υποχρεώθηκαν να περιμένουν εκεί για περισσότερες από δύο ώρες.

«Η Jet2 χειρίστηκε την κατάσταση πολύ καλά και ο πιλότος του αεροπλάνου έδωσε σε όλους δωρεάν ποτά», πρόσθεσε, χωρίς να χάνει το χιούμορ του.

Εκπρόσωπος της Jet2 δήλωσε για το περιστατικό: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η πτήση LS819 από το Μάντσεστερ στη Ρόδο εκτράπηκε χθες στο αεροδρόμιο του Μονάχου, ώστε να αποβιβαστεί ένας επιβάτης που ενοχλούσε. Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους πελάτες για αυτήν την απρόβλεπτη καθυστέρηση και την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε. Η υγεία και η ασφάλεια των συναδέλφων και των πελατών μας παραμένει η νούμερο ένα προτεραιότητά μας και, ως φιλική προς την οικογένεια αεροπορική εταιρεία, ακολουθούμε μια προσέγγιση μηδενικής ανοχής σε ενοχλητικές συμπεριφορές. Δεν θα διστάσουμε να επιδιώξουμε σθεναρά οποιοδήποτε κόστος προκύψει ως αποτέλεσμα αυτής της εκτροπής».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...