173
Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους Λυκουρέζος – Παναγόπουλος

Protagon Team Protagon Team 22 Απριλίου 2019, 22:38
Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους Λυκουρέζος – Παναγόπουλος

Protagon Team Protagon Team 22 Απριλίου 2019, 22:38

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, μετά τις απολογίες τους, οι δικηγόροι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος που συνελήφθησαν την προηγούμενη εβδομάδα, για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

Ειδικότερα, στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα δυο φορές το μήνα, αλλά και εγγύηση 50.000 ευρώ, ενώ στον κ. Παναγόπουλο επιβλήθηκε μόνο η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

«Καμία απολύτως σχέση δεν είχα ή έχω με εγκληματικές οργανώσεις με εγκληματικές συμπράξεις και δη με αγνώστους και φυσικά ουδέποτε μετήλθαν απειλών ή βίας ή άλλων παράνομων συμπεριφορών για την απόσπαση χρημάτων», ανέφερε νωρίτερα ο κ. Λυκουρέζος, ο οποίος απολογήθηκε ενώπιον του εφέτη ειδικού ανακριτή, Ευτύχη Νικόπουλου.

Μάλιστα στο πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα που παρέδωσε στον ανακριτή ο γνωστός ποινικολόγος εξαπέλυσε «πυρά» κατά των δικαστικών ενεργειών που τον οδήγησαν ενώπιον της Δικαιοσύνης αφού όπως υποστήριξε: «Ουσιαστικά καλούμαι να απολογηθώ για καταθέσεις ενός κατάδικου, η συμπεριφορά του οποίου έχει αναστατώσει την ελληνική κοινωνία, είχε δε ως συνέπεια τη δολοφονία ενός εκλεκτού συναδέλφου και την απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός άλλου».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...