234
Ο βουλευτής Μπάρκας σε παλαιότερη φωτογραφία στο βήμα της Βουλής, πριν μιλήσει για «καθεστώς» | INTIMEnews

Εκπρόσωπος ΝΔ για Μπάρκα: Δεν γίνεται να εκστομίζονται διαρκώς ανοησίες

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουνίου 2021, 14:14
Ο βουλευτής Μπάρκας σε παλαιότερη φωτογραφία στο βήμα της Βουλής, πριν μιλήσει για «καθεστώς»
|INTIMEnews

Εκπρόσωπος ΝΔ για Μπάρκα: Δεν γίνεται να εκστομίζονται διαρκώς ανοησίες

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουνίου 2021, 14:14

Ο «συνήθης ύποπτος» για ανάλογες διατυπώσεις στο προσφιλές του μέσο, το Τwitter, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, βγήκε να καταγγείλει το «καθεστώς Μητσοτάκη που υπηρετεί ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης».

Ελατήριο για την καταγγελία αυτή του κ. Μπάρκα ήταν η αναφορά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στη Βουλή πως είναι άλλο η εγκληματικότητα και άλλο η εγκληματοφοβία, υποστηρίζοντας με στοιχεία ότι η εγκληματικότητα βαίνει μειούμενη παρά το όσα καταλογίζει η αντιπολίτευση στην κυβέρνηση για την ασφάλεια των πολιτών.

«Το Σαββατοκύριακο αυξήθηκε στη χώρα η εγκληματοφοβία», σχολίασε ειρωνικά με ανάρτησή του στο Τwitter ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στο υστερόγραφο πρόσθεσε: να τα γράφουμε αυτά και να τα λέμε όπως επιθυμεί το καθεστώς του οποίου ηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και υπηρετεί ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Η αναφορά Μπάρκα περί καθεστώτος δεν έμεινε αναπάντητη από τη ΝΔ, με τον εκπρόσωπο του κυβερνώντος κόμματος, Τάσο Γαϊτάνη, να σχολιάζει δηκτικά ότι ο αντιπολιτευτικός οίστρος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία «για να εκστομίζονται διαρκώς ανοησίες».

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Κ. Μπάρκας, αμφισβητεί τη λειτουργία της Δημοκρατίας στη χώρα μας και σε ανάρτησή του κάνει λόγο για “καθεστώς”.

Αλήθεια, ο ίδιος είναι μέλος ενός δημοκρατικά εκλεγμένου ή ενός καθεστωτικού κοινοβουλίου; Ο ΣΥΡΙΖΑ τι λέει για τις δηλώσεις του βουλευτή του; Συμφωνεί;» διερωτάται ο εκπρόσωπος της ΝΔ και καταλήγει στη δήλωσή του:

«Αντιλαμβανόμαστε την ένδεια αντιπολιτευτικού λόγου. Αυτό όμως δεν μπορεί να είναι δικαιολογία για να εκστομίζονται διαρκώς ανοησίες».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...