254
«Στη Δικαιοσύνη δεν υπάρχουν άνθρωποι διεφθαρμένοι, ή που φοβούνται; Μόνο εμείς είμαστε που φοβούμαστε, ή είμαστε διεφθαρμένοι;», διερωτήθηκε ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας μιλώντας στο Mega | YouTube/Mega

Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά Μπαλάσκα: Ποιοι διεφθαρμένοι δικαστικοί;

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουνίου 2021, 12:36
«Στη Δικαιοσύνη δεν υπάρχουν άνθρωποι διεφθαρμένοι, ή που φοβούνται; Μόνο εμείς είμαστε που φοβούμαστε, ή είμαστε διεφθαρμένοι;», διερωτήθηκε ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας μιλώντας στο Mega
|YouTube/Mega

Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά Μπαλάσκα: Ποιοι διεφθαρμένοι δικαστικοί;

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουνίου 2021, 12:36

Την έντονη αντίδραση της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) προκάλεσαν οι αναφορές σε παραδικαστικά κυκλώματα και διεφθαρμένους δικαστικούς από τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρο Μπαλάσκα, ο οποίος σε δηλώσεις του στο Mega (δείτε τις πιο κάτω) επέρριψε ανοικτά ευθύνες στη Δικαιοσύνη για τη δράση σεσημασμένων κακοποιών.

«Στη Δικαιοσύνη δεν υπάρχουν άνθρωποι διεφθαρμένοι, ή που φοβούνται; Μόνο εμείς είμαστε που φοβούμαστε, ή είμαστε διεφθαρμένοι;», διερωτήθηκε ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, και εντόπισε το πρόβλημα με τα λεγόμενα «μεγάλα κεφάλια» του οργανωμένου εγκλήματος που παραμένουν ελεύθερα και τους σεσημαμένους που μπαινοβγαίνουν στις φυλακές, στο ότι η μεν Αστυνομία τους συλλαμβάνει, η δε Δικαιοσύνη δεν κάνει όπως πρέπει τη δουλειά της, όπως και οι πολιτικοί που νομοθετούν για τις ποινές.

Σε ανακοίνωσή της, η ΕΔΕ χαρακτηρίζει απαράδεκτες τις δηλώσεις Μπαλάσκα και ενημερώνει ότι άμεσα αποστέλλει το ανωτέρω απόσπασμα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τον αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

«Οι απαράδεκτες καταγγελίες εκπροσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας περί παραδικαστικών κυκλωμάτων και διεφθαρμένων δικαστικών, όσο δεν στηρίζονται σε συγκεκριμένα στοιχεία, αποτελούν επιβεβαίωση της διαρκούς κατάπτωσης του δημόσιου λόγου ο οποίος έχει υποκατασταθεί από συνθήματα και συκοφαντίες αγαπημένων καλεσμένων των Media.

Η ανεύθυνη χυδαιότητα τέτοιων εκπροσώπων της Αστυνομίας έχει ως όριο την αναζήτηση των ποινικών και πειθαρχικών ευθυνών τους.

Θα αποστείλουμε σήμερα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. απόσπασμα των δηλώσεων του συγκεκριμένου εκπροσώπου της Αστυνομίας. Με τον τρόπο αυτό θα απαντάμε πλέον σε κάθε ανάλογη πρόκληση», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώθηκε ότι διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας για το θέμα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...