197
Το ατύχημα του Σκοτ Μόρισον | Twitter

Αποτυχημένο Photoshop έδωσε δύο αριστερά παπούτσια στον πρωθυπουργό της Αυστραλίας

Protagon Team Protagon Team 9 Ιανουαρίου 2019, 13:22
Το ατύχημα του Σκοτ Μόρισον
|Twitter

Αποτυχημένο Photoshop έδωσε δύο αριστερά παπούτσια στον πρωθυπουργό της Αυστραλίας

Protagon Team Protagon Team 9 Ιανουαρίου 2019, 13:22

Στις εποχές μας ακόμη και οι οικογενειακές στιγμές των πολιτικών που δίνονται για κατανάλωση στα κοινωνικά δίκτυα δεν είναι και τόσο αυθόρμητες όσο φαίνονται.

Λίγο τα φίλτρα, λίγο η επεξεργασία από το Photoshop και λίγο η απροσεξία το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει τουλάχιστον για γέλια.

Αυτό έπαθε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον που μοιράστηκε μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα μια φωτογραφία με τον ίδιο, τη σύζυγο και τις  θυγατέρες τους.

Ο Σκοτ Μόρισον με τη κόρη του, αριστερά στην κανονική φωτογραφία και δεξιά στην επεξεργασμένη που κατέβηκε» γρήγορα
Η επίμαχη φωτογραφία

Οι πιο προσεκτικοί παρατηρητές δεν έμειναν στην εικόνα οικογενειακής ευτυχίας, αλλά είδαν ότι ο πρωθυπουργός έχει δύο αριστερά παπούτσια που προφανώς πέρασαν από πρόγραμμα επεξεργασίας.

Αργότερα η φωτογραφία αποκαταστάθηκε, αλλά το ατύχημα ήδη είχε γίνει βιραλ στα κοινωνικά δίκτυα με το ευρηματικό hashtag #shoegate.

Το γραφείο του αυστραλού πρωθυπουργού, για τους τύπους, ανακοίνωσε ότι ο Μόρισον δεν είχε ζητήσει ο ίδιος και δεν είχε εγκρίνει την επεξεργασία.

Εκανε μάλιστα και αστειάκια, απευθύνοντας ένα tweet στο γραφείο του ζητώντας να επικεντρωθούν στις τρίχες στα πόδια του, όχι τα παπούτσια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...