196
Ο Πάνος Καμμένος στην αναμνηστική φωτογραφία με τον ηγεμόνα του Ντουμπάι, σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτού | Γραφείο Τύπου ΥΕΘΑ

Από το Ομάν στο Μαξίμου ο Καμμένος για το τελικό ξεκαθάρισμα

Protagon Team Protagon Team 8 Ιανουαρίου 2019, 18:13
Ο Πάνος Καμμένος στην αναμνηστική φωτογραφία με τον ηγεμόνα του Ντουμπάι, σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτού
|Γραφείο Τύπου ΥΕΘΑ

Από το Ομάν στο Μαξίμου ο Καμμένος για το τελικό ξεκαθάρισμα

Protagon Team Protagon Team 8 Ιανουαρίου 2019, 18:13

Από το σουλτανάτο του Ομάν όπου όπως προκύπτει, βρισκόταν το τελευταίο 48ωρο των εκρηκτικών αναρτήσεών του στο Τwitter, ο Πάνος Καμμένος πάει κατευθείαν στο Μαξίμου για τη συνάντηση – τελικό ξεκαθάρισμα με τον Αλέξη Τσίπρα, που άνευ συγκλονιστικού απροόπτου ( ή ορθότερα κωλοτούμπας) θα σφραγίσει το τέλος της κυβερνητικής συνεργασίας τους.

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας είχε μία σύντομη (και καλά προφυλαγμένη από τα φώτα της δημοσιότητας)  αποδραση στο αραβικό κράτος, προκειμένου να παραστεί στην επέτειο γάμου της Μαριάμ Μπιντ Μοχάμαντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, κόρης του σεϊχη Μοχάμαντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, αντιπροέδρου και πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και κυβερνήτη του Ντουμπάι, με τον οποίο είχαν συναντηθεί πριν από περίπου έναν χρόνο (μαζί στη φωτογραφία κάτω).

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αμέσως μετα την άφιξή του στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο κ. Καμμένος πήγε να τα πει με τον κυβερνητικό του συνοδοιπόρο.

Κατά μία άλλη εκδοχή το τετ α τετ Τσίπρα – Καμμένου μπορεί να πάει για αύριο Τετάρτη, λίγο πριν από την προγραμματισμένη συνεδρίαση της  Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, αν βέβαια υπάρχει ακόμη μέχρι τότε…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...