237
Μετά τον πρωτοχρονιάτικο ασπασμό στον Αλέξη Τσίπρα, ήρθε η οργισμένη (δις) αντίδραση του Σαββατοκύριακου από τον Πάνο Καμμένο | ΙΝΤΙΜΕnews

Ο Καμμένος συνεχίζει τον ανένδοτο: Δεν θα με εκτελέσετε συνοδοιπόροι του Κοτζιά!

Protagon Team Protagon Team 6 Ιανουαρίου 2019, 10:36
Μετά τον πρωτοχρονιάτικο ασπασμό στον Αλέξη Τσίπρα, ήρθε η οργισμένη (δις) αντίδραση του Σαββατοκύριακου από τον Πάνο Καμμένο
|ΙΝΤΙΜΕnews

Ο Καμμένος συνεχίζει τον ανένδοτο: Δεν θα με εκτελέσετε συνοδοιπόροι του Κοτζιά!

Protagon Team Protagon Team 6 Ιανουαρίου 2019, 10:36

Μία πάσα του φίλου του δημοσιογράφου, Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει ένα ακόμα ξέσπασμα του Πάνου Καμμένου στο προσφιλές του μέσο έκφρασης, το Twitter.

«Πάνο φρόνιμα, η Επανάσταση θέλει πόλεμο», έγραψε ο δημοσιογράφος με αφορμή το τιτίβισμα Καμμένου περί αποστασίας και ανένδοτου αγώνα, δίνοντας ξανά το έναυσμα στον αρχηγό των ΑΝΕΛ για ένα ακόμη τσιτάτο σε εξόχως δραματικούς τόνους!

Εγώ, τού απάντησε ο Πάνος Καμμένος είμαι σε πόλεμο από τότε που πήρα τον δύσκολο δρόμο απέναντι στη ΝΔ και τα «μαφιόζικα συμφέροντα» (χωρίς βέβαια να γίνει πιο συγκεκριμένος).

Γι αυτό, τόνισε χαρακτηριστικά, δεν θα πάω από αδέσποτη, ούτε θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του ολετήρα Κοτζιά (χρησιμοποιώντας εκ νέου τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό για τον τέως υπουργό Εξωτερικών), σε μία οξύτατη διατύπωση για τους εταίρους του στην Κουμουνδούρου.

Η ερχόμενη εβδομάδα θα δείξει τι ακριβώς συνέβη και ξύπνησε τόσο όργιλο το επαναστατικό πνεύμα του Πάνου Καμμένου…

Ηδη πάντως ανακοινώθηκε ότι την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, συγκαλείται στις 10:00 η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και στις 11:00 η Εκτελεστική Επιτροπή στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή».

Η συγκεκριμένη ημερομηνία μόνο τυχαία δεν είναι καθώς στη βουλή των Σκοπίων θα ξεκινά την ίδια ώρα η τελική συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Στο Μαξίμου, αν και δηλώνουν προετοιμασμένοι ακόμα και για πρόωρη αποχώρηση του Πάνου Καμμένου, δεν αποκλείουν πια μία κίνηση εντυπωσιασμού από τον αρχηγό των ΑΝΕΛ, σε μία προσπάθεια να περισώσει (προεκλογικά) ό,τι έχει μείνει από το κόμμα του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...