180
Κυριάκος Μητσοτάκης και Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε παλαιότερη συνάντησή τους | IntimeNews

Γιατί ακυρώθηκε το δείπνο Μητσοτάκη – Φον ντερ Λάιεν

Protagon Team Protagon Team 29 Σεπτεμβρίου 2022, 18:35
Κυριάκος Μητσοτάκης και Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε παλαιότερη συνάντησή τους
|IntimeNews

Γιατί ακυρώθηκε το δείπνο Μητσοτάκη – Φον ντερ Λάιεν

Protagon Team Protagon Team 29 Σεπτεμβρίου 2022, 18:35

Δεν ποραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο για το βράδυ της Πέμπτης δείπνο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην Αθήνα, λόγω έκτακτης αναχώρησης της προέδρου της Κομισιόν για τις Βρυξέλλες.

Η Φον ντερ Λάιεν έφυγε νωρίτερα για τις Βρυξέλλες, επειδή αναβλήθηκε η Ευρωμεσογειακή Σύνοδος Κορυφής λόγω μόλυνσης του ισπανού πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσεθ με κορονοϊό.

Η συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Οπως έγραψε σε σχετικό tweet ο επικεφαλής εκπρόσωπος της Κομισιόν, Ερίκ Μαμέρ: «Μετά την ακύρωση της συνόδου των MED9 αύριο στο Αλικάντε, η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα επιστρέψει στις Βρυξέλλες σήμερα το βράδυ από την Αθήνα μετά την ομιλία της στο Athens Democracy Forum.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης και εκείνη συμφώνησαν να αντικαταστήσουν το προγραμματισμένο δείπνο τους σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα με συνάντηση στη Σόφια το Σάββατο, στο περιθώριο των εγκαινίων της γραμμής διασύνδεσης φυσικού αερίου μεταξύ Βουλγαρίας και Ελλάδας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...