276
Πρόκειται, υπογραμμίζει ο κ. Μανιάτης, για ένα ακόμη ισχυρό κυβερνητικό χτύπημα στην καινοτομία και την ποιότητα υπηρεσιών προς τους πολίτες | facebook

Μανιάτης: Κυβέρνηση αιχμάλωτη συντεχνιακών συμφερόντων και στα ταξί

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2017, 16:41
Πρόκειται, υπογραμμίζει ο κ. Μανιάτης, για ένα ακόμη ισχυρό κυβερνητικό χτύπημα στην καινοτομία και την ποιότητα υπηρεσιών προς τους πολίτες
|facebook

Μανιάτης: Κυβέρνηση αιχμάλωτη συντεχνιακών συμφερόντων και στα ταξί

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2017, 16:41

Για ένα ακόμα κραυγαλέο παράδειγμα «αρμονικής συνεργασίας» μιας οπισθοδρομικής κυβέρνησης, με μια συντεχνιακή ηγεσία, κάνει λόγο ο υποψήφιος για την ηγεσία της ενιαίας Κεντροαριστεράς Γιάννης Μανιάτης, με αφορμή το νομοσχέδιο Σπίρτζη για την αγορά των ταξί.

Και δύο πλευρές, σημειώνει ο πρώην υπουργός, «άγονται και φέρονται από το δικό τους μικροπολιτικό συμφέρον και όχι από τη διασφάλιση καλύτερου περιβάλλοντος εργασίας για τα μέλη τους και καλύτερων υπηρεσιών προς τους πολίτες-πελάτες», ενώ  προσβάλλουν 8.000 επαγγελματίες που συνεργάζονται με το Taxi Beat.

«Μετά τις επενδύσεις, και στα TAXI υπό διωγμό καινοτομία και ποιότητα υπηρεσιών»Με αφορμή δημοσιεύματα για το…

Geplaatst door Γιάννης Μανιάτης op Donderdag 28 september 2017

Πρόκειται, υπογραμμίζει ο κ. Μανιάτης, για ένα ακόμη ισχυρό κυβερνητικό χτύπημα στην καινοτομία και την ποιότητα υπηρεσιών προς τους πολίτες και για μία ενέργεια που εξισώνει προς τα κάτω όλους όσους μπορούν και θέλουν να δώσουν υψηλότερου επιπέδου υπηρεσίες στον καταναλωτή.

«Η κυβέρνηση ματαιώνει κάθε ελπίδα ανάπτυξης, που μπορεί να έλθει με τη βοήθεια και συμμετοχή ενός ζωντανού κινήματος start-ups.  Διαγράφουν και ακυρώνουν κάθε προσπάθεια αξιολόγησης, που οι ίδιοι οι καταναλωτές έχουν την επιλογή να κάνουν, ώστε να επιβραβεύονται οι επαγγελματίες που πράγματι τιμούν το τιμόνι που κρατάνε. Βάζουν τον υπεύθυνο αξιόπιστο επαγγελματία, στην ίδια κατηγορία με τον ασυνείδητο και κακό επαγγελματία», επισημαίνει ο βουλευτής Αργολίδος και στρέφει τα πυρά του στον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ο υπουργός μαζί  με τους πιο συντεχνιακούς κύκλους του κλάδου, επιχειρούν να μετατρέψουν σε κομματικό στρατό τους δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους οικογενειάρχες, απαξιώνοντας, αντί να αναβαθμίσουν τον κλάδο, σε βάρος των καταναλωτών και της κοινωνίας.

«Μετά τις επενδύσεις, η κυβέρνηση Τσίπρα θέτει υπό διωγμό την καινοτομία και την ποιότητα υπηρεσιών, αιχμάλωτη συμφερόντων συντεχνιακής και πελατειακής φύσης», καταλήγει ο κ. Μανιάτης  στη δήλωσή του για την νομοθετική ρύθμιση που ετοιμάζεται να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...