136
Το ύφος του Ευκλείδη Τσακαλώτου δείχνει ανάγλυφα τον πόνο της κυβέρνησης για όσους αδικούνται από την συμφωνία που έκλεισε μετά από μάχη μηνών | Digital Artwork: Moufanet

Στο μπαρ του Χίλτον κατέληξε για να ξεχάσει τη συμφωνία ο Ευκλείδης Τσακαλώτος!

Το ύφος του Ευκλείδη Τσακαλώτου δείχνει ανάγλυφα τον πόνο της κυβέρνησης για όσους αδικούνται από την συμφωνία που έκλεισε μετά από μάχη μηνών
|Digital Artwork: Moufanet

Στο μπαρ του Χίλτον κατέληξε για να ξεχάσει τη συμφωνία ο Ευκλείδης Τσακαλώτος!

Αποστομωτική απάντηση σε όσους τολμήσουν να κατηγορήσουν την κυβέρνηση ότι δεν στεναχωριέται για τις περικοπές των συντάξεων, δίνει η εικόνα που τραβήχτηκε λίγο μετά τη συμφωνία με τους Θεσμούς  και δείχνει τον συντετριμμένο Ευκλείδη Τσακαλώτο μπροστά σε ένα ποτήρι ουίσκι στο μπαρ Galaxy του Χίλτον.

Σύμφωνα με την «non λεζάντα» που συνόδευε την φωτογραφία, ο έλληνας υπουργός Οικονομικών εξέφρασε με αυτό τον τρόπο την συμπαράστασή του στους μικρομισθωτούς που θα δουν το αφορολόγητο να μειώνεται καθώς και στους συνταξιούχους που θα δουν την επικουρική σύνταξή τους να περικόπτεται δραστικά.

Μάλιστα όπως σημειώνει το Μαξίμου, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος «είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένος γιατί έδωσε αυτή τη μάχη μόνος, χωρίς την συμπαράσταση της αντιπολίτευσης η οποία όχι απλώς δεν τον βοήθησε αλλά τον γλωσσότρωγε συστηματικά».

Τέλος, ερωτήματα προκαλεί μια μίνι κορνίζα που βρίσκεται δίπλα στον έλληνα υπουργό Οικονομικών, και η οποία σύμφωνα με έγκυρους πολιτικούς παρατηρητές περιέχει μια φωτογραφία της Σκάρλετ Γιοχάνσον με την οποία ο Ευκλείδης Τσακαλώτος προσπάθησε να παρηγορηθεί.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News