295
|

Η Φώφη τα είπε με Μπουτάρη και κατέβηκε Τσιμισκή [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 10 Σεπτεμβρίου 2018, 17:08

Η Φώφη τα είπε με Μπουτάρη και κατέβηκε Τσιμισκή [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 10 Σεπτεμβρίου 2018, 17:08

Με συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και μία βόλτα στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας – Τσιμισκή και στην Πλατεία Αριστοτέλους, ξεκίνησε το πρόγραμμα της Φώφης Γεννηματά τη Δευτέρα λίγο πριν από την ομιλία της στο Βελλίδειο στις 19.30, στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ.

Η συνάντηση με τον Γιάννη Μπουτάρη έγινε σε ξενοδοχείο της πόλης και στο επίκεντρο βρέθηκαν οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 και τα προβλήματα που θα δημιουργήσει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η απλή αναλογική, καθώς επίσης το θέμα της συγκρότησης του ψηφοδελτίου της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία».

Ο δήμαρχος διαβεβαίωσε την κυρία Γεννηματά ότι δεν πρόκειται να γίνει συγχώνευση ψηφοδελτίων και πως η «Πρωτοβουλία» θα ακολουθήσει τακτική ανάλογη με τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις του 2010 και του 2014, συζητώντας με όλους. ‘

Οπως είπε ο κ.Μπουτάρης, κάθε στήριξη είναι ευπρόσδεκτη, αλλά η «Πρωτοβουλία» είναι μια αυτοδιοικητική παράταξη που δεν έχει χρίσματα.

Είχε προηγηθεί το μεσημέρι της Κυριακής  γεύμα αυτοδιοικητικών στελεχών που στηρίζονται από ΚΙΝΑΛ, στην ψαροταβέρνα «Χαμόδρακας» της Αρετσούς, όπου έγινε εκτενής κουβέντα για τις δημοτικές εκλογές.

«Αυτοδιοικητικό τραπέζι, με άρωμα Κινήματος Αλλαγής», έγραψε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Παπαστεργίου, σε ανάρτησή του με τη φωτογραφία από τη συνάντηση.

Εκτός του κ. Μπουτάρη, το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης, ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης, ο δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος, ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στη Β’ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Κυανίδης, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και της Επιτροπής Οργανωτικού του κόμματος, Στέφανος Παραστατίδης και ο Χρόνης Μακρίδης.

Της συνάντησης με τον Γιάννη Μπουτάρη το πρωί της Δευτέρας, ακολούθησε η βόλτα της κυρίας Γεννηματά μαζί με άλλα στελέχη του ΚΙΝΑΛ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατά την οποία η επικεφαλής του Κινήματος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες .

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...