279
Τα νέα τραγανά Tsakiris Chips με 100% φυσική πατάτα από τη Νάξο |

Chips με 100% φυσική πατάτα από τη Νάξο

Advertorial 28 Ιουλίου 2017, 17:23
Τα νέα τραγανά Tsakiris Chips με 100% φυσική πατάτα από τη Νάξο
|

Chips με 100% φυσική πατάτα από τη Νάξο

Advertorial 28 Ιουλίου 2017, 17:23

Αγναντεύοντας από τον Σταυρό, πάνω από την Κεραμωτή, στη Νάξο, το βαθύ γαλάζιο του Αιγαίου αναρωτιέσαι τι θα σου λείψει πιο πολύ από αυτόν τον τόπο όταν γυρίσεις στην μελαγχολία της πρωτεύουσας. Θα είναι τα σμαραγδένια νερά της “Μουτσούνας” και της “Πλάκας”; οι νωχελικές βόλτες στα σοκάκια της χώρας; τα πανηγύρια που γίνονται στα τόσα κεφαλοχώρια; η τραγουδιστή ντοπιολαλιά των νησιωτών; Ότι και να είναι, πρέπει να είσαι σίγουρος για ένα πράγμα: ότι ετούτο το συναίσθημα θα σε διακατέχει και τον χειμώνα καθώς θα περιφέρεις βαριεστημένα το καροτσάκι στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς σου ένα βροχερό πρωινό του Σαββάτου. Γιατί εκεί θα βλέπεις το όνομα της μπροστά σου.

Στα ράφια με τα σνακ θα βρίσκονται πλέον και τα νέα chips από την «Τσακίρης» με 100% φυσική πατάτα Νάξου. Το μεγαλύτερο κυκλαδονήσι, χάρη στο εξαιρετικό κλίμα και το πλούσιο έδαφός του, φημίζεται για την ιδιαίτερη ποικιλία πατάτας που παράγει. Μάλιστα πρόσφατα, στο πλαίσιο του 8ου Φεστιβάλ Πατάτας, η πατάτα Νάξου κατέκτησε το ρεκόρ Γκίνες, καθώς οι παραγωγοί της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Νάξου, με τη βοήθεια των κατοίκων, τηγάνισαν 554 κιλά πατάτας. Πλήθος κατοίκων και επισκεπτών περίμεναν υπομονετικά μέχρι να πιστοποιηθεί το τελικό βάρος και στη συνέχεια να απολαύσουν ένα από τα πιο φημισμένα ελληνικά Π.Ο.Π προϊόντα.

Στην προσπάθεια για άριστη ποιότητα και προσήλωση στις γευστικές προτιμήσεις των καταναλωτών, η «Τσακίρης» εμπλουτίζει τη γκάμα προϊόντων της, από 100% ελληνική πατάτα, μέσα από μία γευστική σειρά chips με έντονο τοπικό χαρακτήρα, αναδεικνύοντας το ξεχωριστό προϊόν αυτής της περιοχής και ενισχύοντας παράλληλα την οικονομία και παραγωγή του νησιού.

Κι αν βρεθείς τον χειμώνα σε εκείνο το σούπερ μάρκετ που αναφέραμε, ψάξε λίγο στα ράφια των σνακ για να ταξιδέψεις, έστω για λίγο, πάλι στο Αιγαίο!