388
«Mein Covfefe». Αυτός, κάποιοι σχολίασαν στα social media, θα ήταν ο αντίστοιχος τίτλος του «Αγώνος» («Mein Kampf») του Ντόναλντ Τραμπ... | Twitter

Βρήκαμε τι σημαίνει το «Covfefe» που έγραψε ο Τραμπ!

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2017, 12:12
«Mein Covfefe». Αυτός, κάποιοι σχολίασαν στα social media, θα ήταν ο αντίστοιχος τίτλος του «Αγώνος» («Mein Kampf») του Ντόναλντ Τραμπ...
|Twitter

Βρήκαμε τι σημαίνει το «Covfefe» που έγραψε ο Τραμπ!

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2017, 12:12

Οι βοηθοί και γραμματείς του Ντόναλντ Τραμπ κάνουν τα πάντα ώστε να απασχολούν τον αμερικανό πρόεδρο. Είναι ο μόνος τρόπος να τον πειθαρχήσουν, όπως έχουν παραδεχθεί πρόσωπα του Λευκού Οίκου στην ιστοσελίδα Axios. Εκείνος ζητά διαρκώς να του αφήνουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Αλλά περισσότερος ελεύθερος χρόνος, σημαίνει περισσότερα σχόλια στο Twitter και περισσότερες πιθανότητες για μία νέα πολιτική κρίση.

Οι χρήστες του Twitter, από την άλλη, δεν χορταίνουν με τα σχόλια του Τραμπ στο Twitter. Διασκεδάζουν με τον παιδικό, απλοϊκό αυθορμητισμό που. Περίμεναν μήνες τώρα για το πρώτο λάθος που θα κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ στο αγαπημένο του χόμπι. «Covfefe».

1196408_covfefe-trump_wide-b5fd498736b7baadff7cf38932c364133fb1847a.png

«Despite the constant negative convfefe» («Παρά τη διαρκή αρνητική convfefe»), σχολίασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στις 12.06 (ώρα Ουάσιγκτον). Περίπου 31 εκατ. ακόλουθοι του ψάρωσαν. Τι είναι convfefe; Τον πήρε ο ύπνος ενώ έγραφε; Είναι νέα λέξη; Είναι κρυφό μήνυμα;

Ολοι περίμεναν δεύτερο μήνυμα, επιδιορθωτικό. Πέρασαν πέντε λεπτά. «Μήπως αυτό ήταν; Το τελευταίο tweet. Και η Ιστορία σταματά εδώ», σχολίασε η Εμιλυ Νουσμπάουμο, κριτικός του New Yorker.

Καμία απάντηση. Και ήταν πολύ αργά για κάποιο επίσημο σχόλιο από τον Λευκό Οίκο.

Τελικά πέρασαν έξι ολόκληρες ώρες μέχρι να διαγράψει το σχόλιο ο Τραμπ! Ηταν υπεραρκετές. Οι χρήστες τα έδωσαν όλα.

Αυτός θα είναι ο τίτλος στο αντίστοιχο βιβλίο «Ο Αγών μου» του Ντόναλντ Τραμπ! Οχι, «είναι αυτό που ψιθύρισε ο Μπιλ Μάρει στη Σκάρλετ Γιόχανσον στο τέλος της ταινίας “Χαμένοι στη Μετάφραση”!»

«Κι αν μπερδέψει ξανά τα πλήκτρα και πατήσει το κουμπί…»

Ακόμα και ο λογαριασμός του λεξικού Merriam-Webster σήκωσε ψηλά τα χέρια:

Αλλοι μάντεψαν πώς θα χειριζόταν το θέμα το άλλο πρωί, ο Σον Σπένσερ, προσωποπάρχης του Λευκού Οίκου: «Οχι μόνο είναι λέξη το covfefe, είναι η καλύτερη λέξη που έχει ειπωθεί ποτέ». 

«Ενα κρυφό μήνυμα στους ρώσους», είπε η Χίλαρι Κλίντον στο συγκεντρωμένο πλήθος στην Καλιφόρνια. Ναι, είναι κώδικας Τραμπ – Κρεμλίνου. Αυτή η ερμηνεία επικράτησε ανάμεσα στις εξηγήσεις που έδωσαν οι σχολιαστές του Twitter.

«Είναι Ρωσικά για το ”πάρτε τον Τζάρεντ (Κούσερ, σύζυγο της κόρης του Ιβάνκα) και αφήστε με εμένα», σχολίασε η Κριστίνα Γουόνγκ.

«Κάποιος κατοχύρωσε ήδη την ιστοσελίδα covfefe. Μάλλον οι Ρώσοι», υπέθεσε η ίδια σε άλλο σχόλιο.

Λίγο μετά τις 6 το πρωί, ο Τραμπ ξύπνησε, είδε το σχόλιό του και τον ορυμαγδό από κάτω, έσβησε γρήγορα το μήνυμα και καβάλησε -καθυστερημένα- το κύμα: «Ποιος μπορεί να ανακαλύψει την πραγματική σημασία του covfefe;» Αλλά ήταν ήδη αργά…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...