181
Το περιστατικό συνέβη μετά από τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας (φωτ.αρχείου) | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Τρεις Ευέλπιδες τραυματίες από επίθεση στο Μοναστηράκι

Protagon Team Protagon Team 23 Οκτωβρίου 2017, 07:39
Το περιστατικό συνέβη μετά από τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας (φωτ.αρχείου)
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Τρεις Ευέλπιδες τραυματίες από επίθεση στο Μοναστηράκι

Protagon Team Protagon Team 23 Οκτωβρίου 2017, 07:39

Τρεις Ευέλπιδες δέχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής επίθεση από άγνωστα άτομα στο Μοναστηράκι, με αποτέλεσμα δύο από αυτούς να μεταφερθούν ελαφρά τραυματισμένοι σε νοσοκομείο.

Οι Ευέλπιδες, όλοι πρωτοετείς, ενώ περπατούσαν στην οδό Πανδρόσου δέχθηκαν ξαφνικά την επίθεση άγνωστων που τους χαρακτήριζαν ακροδεξιούς. Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν μπήκαν σε ένα κατάστημα που βρισκόταν κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Θύματα ξυλοδαρμού έπεσαν ακόμη ένας φαντάρος και τρεις ακόμα διερχόμενοι από το σημείο, ηλικίας 47, 35 και 26 ετών.

Νωρίτερα την Κυριακή υπήρξε ένταση στην πλατεία Συντάγματος, όπου έγιναν σε κοντινή απόσταση δύο συγκεντρώσεις, η μία υπέρ της νομικής αναγνώρισης της ταυτότητας φύλου που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή και η άλλη εναντίον.

Δύο από τους Ευέλπιδες διακομίστηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με ελαφρά θλαστικά τραύματα.

Ο τομεάρχης Εθνικής Αμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, αφού επισκέφτηκε στο νοσοκομείο τους Ευέλπιδες, σχολίασε στο Twitter ότι είναι καλά στην υγεία τους. Χαρακτήρισε την επίθεση απαράδεκτη, ενώ είπε ότι η σύλληψη των δραστών είναι επιβεβλημένη.

Προανάκριση από την Κρατική Ασφάλεια διενεργείται για τις επιθέσεις τους και τραυματισμούς συνολικά επτά προσώπων, μεταξύ των οποίων και οι σπουδαστές της Σχολής Ευελπίδων

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...