190
Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς | REUTERS/Leah Millis

Εστιατόριο αρνήθηκε να σερβίρει την εκπρόσωπο του Τραμπ Σάρα Σάντερς

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουνίου 2018, 11:12
Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς
|REUTERS/Leah Millis

Εστιατόριο αρνήθηκε να σερβίρει την εκπρόσωπο του Τραμπ Σάρα Σάντερς

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουνίου 2018, 11:12

Σε ένα ασυνήθιστο για τα αμερικανικά δεδομένα περιστατικό πρωταγωνίστησε η Σάρα Σάντερς, η εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, η οποία εκδιώχτηκε από εστιατόριο ακριβώς γιατί εργάζεται για τον πρόεδρο.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στο Twitter: «Χθες το βράδυ [ενν. την Παρασκευή] η ιδιοκτήτρια του Red Hen στο Λέξινγκτον μου ζήτησε να φύγω επειδή εργάζομαι για τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Έφυγα ευγενικά».

Η εκπρόσωπος, που ήταν μαζί με την οικογένεια της, πρόσθεσε ότι «η απαίτηση της ιδιοκτήτριας λέει περισσότερα για εκείνην, παρά για μένα. Κάνω ό,τι μπορώ για να φέρομαι με σεβασμό στους ανθρώπους ακόμη και αν διαφωνώ μαζί τους».

Η ιδιοκτήτρια δήλωσε στην Washinghton Post ότι η Σάντερς «εργάζεται για μια απάνθρωπη και ανήθικη κυβέρνηση», ασκώντας κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης Τραμπ να χωρίζει τα παιδιά των παρανόμων μεταναστών από τους γονείς τους.

Επιβεβαίωσε πάντως ότι η Σάντερς απάντησε στο αίτημα να φύγει με ένα «Εντάξει, φεύγω».

Προ ημερών, στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, η υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Κίρστεν Νίλσεν ήλθε πρόσωπο με πρόσωπο με ακτιβιστές όταν πήγε να δειπνήσει σε μεξικανικό εστιατόριο στην Ουάσινγκτον. Οι διαδηλωτές τής φώναζαν «Ντροπή!», αναφερόμενοι στη μεταναστευτική πολιτική της αμερικανικής κυβέρνησης. Η υπουργός προτίμησε να αποχωρήσει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...