171
Εικόνα από τις καταστροφές στη μάνδρα τον περασμένο Νοέμβριο | Intimenews/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Κανένα αντιπλημμυρικό δεν έχει ξεκινήσει στη Μάνδρα, καταγγέλλει η δήμαρχος

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2018, 09:39
Εικόνα από τις καταστροφές στη μάνδρα τον περασμένο Νοέμβριο
|Intimenews/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Κανένα αντιπλημμυρικό δεν έχει ξεκινήσει στη Μάνδρα, καταγγέλλει η δήμαρχος

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2018, 09:39

Οκτώ μήνες μετά τις πλημμύρες που άφησαν 24 νεκρούς και τεράστιες ζημιές στη μάνδρα και τις γύρω περιοχές, ακόμη δεν έχει ξεκινήσει κανένα αντιπλημμυρικό έργο, κατήγγειλε η δήμαρχος της πόλης Γιάννα Κριεκούκη.

Σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΙ την Τετάρτη, μία ημέρα μετά από άλλη μία ισχυρή βροχόπτωση που προκάλεσε προβλήματα, η δήμαρχος τόνισε πως τα έργα βρίσκονται στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

«Μιλάμε για υποτιθέμενα έργα που θα γίνουν με κατεπείγουσα διαδικασία που δεν υπάρχει» είπε, κάνοντας λόγο για ατέλειωτες διαδικασίες χωρίς αποτέλεσμα.

Η υπομονή των κατοίκων έχει εξαντληθεί, είπε ακόμη η δήμαρχος που πρόσθεσε ότι έχει ζητήσει να δει τον Πρωθυπουργό χωρίς να υπάρχει εξέλιξη.

Το απόγευμα της Τρίτης η ισχυρή βροχόπτωση προκάλεσε πλημμύρα στο ρέμα της Αγίας Αικατερίνης, που περνά μέσα από τη Μάνδρα, κατεβάζοντας μεγάλους όγκους νερού και άλλα φερτά υλικά.

Η πυροσβεστική έλαβε περισσότερες από 80 κλήσεις για άντληση υδάτων στη Μάνδρα, τα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο ενώ οι πυροσβέστες χρειάστηκε να επέμβουν τουλάχιστον σε δέκα περιπτώσεις για να απεγκλωβίσουν πολίτες από αυτοκίνητα που ακινητοποιήθηκαν κι από ταράτσες σπιτιών όπου κατέφυγαν για ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...