708
Περιμένοντας καρτερικά το... «αφεντικό» στο κατώφλι του Μαξίμου | INTIMEnews

Υιοθετήστε ένα αδέσποτο σήμερα! Η ανάρτηση Μητσοτάκη για τον αξιαγάπητο Πίνατ

Protagon Team Protagon Team 9 Σεπτεμβρίου 2021, 11:58
Περιμένοντας καρτερικά το... «αφεντικό» στο κατώφλι του Μαξίμου
|INTIMEnews

Υιοθετήστε ένα αδέσποτο σήμερα! Η ανάρτηση Μητσοτάκη για τον αξιαγάπητο Πίνατ

Protagon Team Protagon Team 9 Σεπτεμβρίου 2021, 11:58

Στη Βουλή κατατέθηκε την Πέμπτη το νομοσχέδιο για τα Ζώα Συντροφιάς και με αφορμή την προώθηση της συγκεκριμένης νομοθετικής πρωτοβουλίας, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα για την αξία και τη σημασία της υιοθεσίας ενός αδέσποτου ζώου, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον μόνιμο πια ένοικο του Μαξίμου, τον Πίνατ, τον αξιολάτρευτο σκύλο που υιοθέτησε ο ίδιος κατά την επίσκεψή του (εδώ) στην Φιλοζωική Ένωση Ηλιούπολης, την Ημέρα για τα Αδέσποτα Ζώα.

Μεγάλο ταλέντο του έτσι κι αλλιώς φωτογενούς Πίνατ, όπως «ομολογεί» ο Κυριάκος Μητσοτάκης, να κλέβει καρδιές σε κάθε επίσκεψη επισήμου ή μη στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Σήμερα ο Πίνατ ζει περιτριγυρισμένος από αγάπη, πεπεισμένος πως όλοι στο Μαξίμου είναι εκεί μόνο για αυτόν», περιγράφει χαριτολογώντας ο Πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι η υιοθεσία αυτή «άλλαξε τη ζωή ενός αξιαγάπητου πλάσματος και γέμισε χαρά την καθημερινότητά μας». Παράλληλα όμως, ήταν και ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων.

Στόχος του νομοσχεδίου που κατατέθηκε την Πέμπτη στη Βουλή, η ευζωία και η προστασία των μικρών μας φίλων, αναφέρει ο Πρωθυπουργός, αλλά και η προώθηση της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων, «ώστε κάθε αδέσποτο να έχει την ευκαιρία να χαρίσει σε κάποιον χαρά και αγάπη αντίστοιχη με αυτή που μας προσφέρει τόσο απλόχερα ο Πίνατ».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Ακολουθεί το κείμενο στην ανάρτηση του Πρωθυπουργού:

Πριν μερικούς μήνες επισκέφτηκα την @ilioupolis_animalwelfare_union και συζήτησα με τους εθελοντές για τη σημασία της υιοθεσίας αδέσποτων και για το νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς που ήταν τότε υπό διαμόρφωση. Εκεί γνώρισα τον Peanut, του οποίου το μεγάλο ταλέντο είναι να κλέβει καρδιές. Σήμερα ο Peanut ζει περιτριγυρισμένος από αγάπη, πεπεισμένος πως όλοι στο Μαξίμου είναι εκεί μόνο για αυτόν. Η υιοθεσία αυτή άλλαξε τη ζωή ενός αξιαγάπητου πλάσματος και γέμισε χαρά την καθημερινότητά μας. Ήταν όμως και ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων. Σήμερα πια το Ν/Σ για τα Ζώα Συντροφιάς έχει κατατεθεί στη Βουλή. Στο επίκεντρο είναι η ευζωία και η προστασία των μικρών μας φίλων. Είναι όμως και η προώθηση της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων, ώστε κάθε αδέσποτο να έχει την ευκαιρία να χαρίσει σε κάποιον χαρά και αγάπη αντίστοιχη με αυτή που μας προσφέρει τόσο απλόχερα ο Peanut.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...