• Ο «Peanut» υποδέχτηκε τον Κλάους Ρέγκλινγκ στο Μαξίμου

    Τη δεύτερη «πολιτική» του εμφάνιση έκανε την Τετάρτη ο Peanut («Φιστίκης») ο σκύλος που ως γνωστόν υιοθέτησε πριν από έναν μήνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσφέροντάς του στέγη στο Μέγαρο Μαξίμου.

     

    Πρεμιέρα είχε κάνει με τον Νίκο Αναστασιάδη (βλέπε πρόσφατη Βαβέλ, εδώ). Αυτή τη φορά, το συμπαθές πρωθυπουργικό ημίαιμο «υποδέχτηκε» τον Κλάους Ρέγκλινγκ, επικεφαλής του ESM. Και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του Ορέστη Παναγιώτου (του ΑΠΕ) και του Γιώργου Βιτσάρα (του SOOC) είναι αρκετά παιχνιδιάρης.

  • Ο Αδωνις Γεωργιάδης εξηγεί τη δήλωση υπέρ Καρανίκα και γιατί η πολιτική κωλοτούμπα είναι τελικά παρεξηγημένη

    Τα όσα είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή την Τρίτη για το νομοσχέδιό του για τη φαρμακευτική κάνναβη προκάλεσαν αίσθηση. Οχι μόνο παραδέχτηκε το λάθος που έκανε η ΝΔ το 2018, όταν είχε φέρει σχετικές διατάξεις η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά έπλεξε και το εγκώμιο του περίφημου Νίκου Καρανίκα, άλλοτε συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του Πρωθυπουργού, όταν το αξίωμα κατείχε ο Αλέξης Τσίπρας.

     

    Ηταν τόση η αίσθηση, που ο κ. Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ, έκρινε αναγκαίο να προβεί σε διευκρινιστική ανάρτηση –και όχι στο αγαπημένο του Twitter, αλλά στο Facebook που επιτρέπει αναλυτικότερα κείμενα.

     

    Σε αυτό λοιπόν το σημείωμα στο Facebook ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε γιατί προέβη στη δήλωση υπέρ Καρανίκα αλλά και πώς άλλαξε γνώμη για το επίμαχο νομοσχέδιο, σημειώνοντας πως η πολιτική «κωλοτούμπα» είναι παρεξηγημένη –ακόμα και αυτή, αν όχι ιδίως αυτή, του κ. Τσίπρα το 2015.

     

    «Δεν θαύμαζα και δεν θαυμάζω αυτούς που ποτέ δεν αλλάζουν καμμία πολιτική τους θέση. Αυτή η συζήτηση περί κωλοτούμπας είναι εύκολη αλλά λανθασμένη. Το μόνο κόμμα που δεν έχει αλλάξει καμμία του θέση από όσο ξέρω είναι το ΚΚΕ….καλό είναι αυτό νομίζετε; Η πιο γνωστή “κωλοτούμπα” του Τσίπρα το 2015 μετά το δημοψήφισμα, ήταν μάλλον η πιο σοβαρή πολιτική του πράξη εξαιτίας της οποίας σωθήκαμε από την άτακτη Έξοδο μας από το ευρώ, θα ήταν καλό για την Ελλάδα να μην την είχε κάνει;» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης.

     

    Τα υπόλοιπα εδώ:

    Περί της δηλώσεώς μου για τον κ. Νίκο Καρανίκα

    Βαρύς αχός ακούγεται για τη σημερινή μου δήλωση για τον κ. Καρανίκα…

    Δημοσιεύτηκε από Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis στις Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

  • Η Κατερίνα Γκαγκάκη είπε να εμβολιαστεί έτσι

    Σε άλλα νέα από το ελληνικό σύμπαν των social media, του οποίου υποσύνολο ως γνωστόν είναι και η εμβολιαστική διαδικασία, η Κατερίνα Γκαγκάκη, τηλεπερσόνα και αντιδήμαρχος Αθηνών, αποφάσισε όχι απλώς να δημοσιοποιήσει τον εμβολιασμό της, αλλά να το κάνει και με μια αρκετά αποκαλυπτική πόζα.

     

    Οπως θέλει ο καθένας, εμβόλια να γίνονται. Αλλωστε η κυρία Γκαγκάκη –η οποία για όσους δεν θυμούνται, αρχικά ήταν πρόεδρος της «Τεχνόπολης» αλλά είχε απομακρυνθεί εξαιτίας εκείνης της αθλιότητας στην εκπομπή του Λιάγκα–, έχει αναλάβει εδώ και δέκα μήνες αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας.

     

    Κι όμως ήταν τόσο απλό! #vaccinated #anticovid19 #freedom #ελευθερία #katinathens #kappagamma #vaccinesafetyadvocate #vaccinationdone✔️

    Δημοσιεύτηκε από Katerina Gagaki / Κατερίνα Γκαγκάκη στις Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

  • O Παναθηναϊκός Δένδιας με το τρόπαιο του Ολυμπιακού

    O Νίκος Δένδιας είναι υπουργός Εξωτερικών, πρώτος σε σταυρούς βουλευτής της ΝΔ στον Νότιο Τομέα Αθηνών και Παναθηναϊκός. Αυτό το τελευταίο το μάθαμε για τα καλά πέρυσι το καλοκαίρι, όταν υποδέχτηκε την ισπανίδα ομόλογό του, φορώντας μια μάσκα με το τριφύλλι, στο πλαίσιο αυτού που περιέγραψε ως «αθλητική διπλωματία».

     

    Όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να ποζάρει στο υπουργείο Εξωτερικών με το κορυφαίο ευρωπαϊκό τρόπαιο της Euroleague που κατέκτησαν τα κορίτσια του «αιώνιου αντίπαλου» Ολυμπιακού στην υδατοσφαίριση.

     

    Αφορμή ήταν μια σύμπτωση καθώς η Αλκηστη Αβραμίδου, η 33χρονη αρχηγός του Ολυμπιακού, είναι και υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών.

     

    Εξ ου και το εσταντανέ και το σχετικό tweet.

     




text
  • Θρύλος, Ολυμπιακός, Τζολάκης!


    19 Απριλίου 2024, 00:54