253
Ο Βαγγέλης Βενιζέλος με τον Κυριάκο Πιερρακάκη και τη Μαρία Βλάχου στην εκδήλωση το 2012 | Facebook

Βενιζέλος για τον θάνατο της Μαρίας Βλάχου: «Μας εντυπωσίασε με τη λάμψη της»

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2019, 16:23
Ο Βαγγέλης Βενιζέλος με τον Κυριάκο Πιερρακάκη και τη Μαρία Βλάχου στην εκδήλωση το 2012
|Facebook

Βενιζέλος για τον θάνατο της Μαρίας Βλάχου: «Μας εντυπωσίασε με τη λάμψη της»

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2019, 16:23

Η Μαρία Βλάχου, επιχειρηματίας στον χώρο των start-ups, ήταν ένας άνθρωπος με λάμψη και πάθος για αυτό που έκανε, τονίζει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος με αφορμή τον πρόωρο θάνατό της.

Σε ανάρτησή του o κ. Βενιζέλος αναφέρεται σε εκδήλωση που είχε οργανώσει το 2012 με παρόντα τον σημερινό υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη. Σε αυτή μίλησε η Μαρία Βλάχου σαν εμβληματική εκπρόσωπος της νεανικής επιχειρηματικότητας. Μαζί με την αδελφή της είχαν στήσει επιχείρηση εκτροφής σαλιγκαριών, η οποία είχε και εξαγωγικές επιτυχίες.

Γράφει σχετικά ο Βαγγέλης Βενιζέλος:

«Τον Σεπτέμβριο του 2012 – μέσα στις συνθήκες της εποχής –  οργανώσαμε στη ΔΕΘ, μια εκδήλωση με τίτλο “Μια κερδισμένη και όχι μια χαμένη γενιά”.

» Είχα παρακαλέσει τον Κυριάκο Πιερρακάκη να καλέσει μερικούς εμβληματικούς εκπροσώπους της νεανικής επιχειρηματικότητας που έστησαν καινοτόμες επιχειρήσεις εν μέσω κρίσης. Μεταξύ αυτών η Μαρία Βλάχου που έφυγε προχθές  τόσο πρόωρα και τόσο άδικα.

» Μας εντυπωσίασε με τη λάμψη της. Μίλησε για τις σπουδές και τη διαδρομή της και με πάθος για τον “Φερέοικο” και την εκτροφή σαλιγκαριών στην Κόρινθο. Μια τόσο απλή και έξυπνη ιδέα που αξιοποίησαν με την αδελφή της.

» Έκτοτε είχα στο νου μου την προσπάθεια αυτή.  Έως ότου μου έφτασαν οι πληροφορίες για τη δοκιμασία της υγείας της Μαρίας και προχθές η είδηση του θανάτου της.

» Αυτά είναι τα παιχνίδια της μοίρας που μας ξεπερνούν. Αυτή είναι  η ανθρώπινη περιπέτεια. Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της. Δεν υπάρχουν λόγια να  πει κανείς».

Η Μαρία Βλάχου πέθανε την Τετάρτη σε ηλικία 39 ετών έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...