154
Ο τηλεοπτικός κατά συρροή δολοφόνος στο σίραλ «Τατουάζ» | YouTube

Τηλεθεατές στην Κύπρο ζητούν να κοπεί το «Τατουάζ» λόγω του serial killer

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2019, 09:57
Ο τηλεοπτικός κατά συρροή δολοφόνος στο σίραλ «Τατουάζ»
|YouTube

Τηλεθεατές στην Κύπρο ζητούν να κοπεί το «Τατουάζ» λόγω του serial killer

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2019, 09:57

Αποδέκτης παραπόνων έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου με αφορμή την εγκληματική δράση του αξιωματικού που έχει ομολογήσει τον φόνο επτά γυναικών.

Οι τηλεθεατές διαμαρτύρονται γιατί στο δημοφιλές (και στην Ελλάδα) σίριαλ «Τατουάζ» εμφανίζεται ένας κατά συρροή δολοφόνος.

Κατά σύμπτωση στη σειρά ονομάζεται Ορφέας, ένα όνομα πολύ κοντινό στο «Ορέστης», το ψευδώνυμο του πραγματικού καθ’ομολογία δολοφόνου!

Ο «Πολίτης» στην Κύπρου αναφέρει ότι οι θεατές ζητούν τη διακοπή της σειράς γιατί τους φέρνει στο μυαλό τη δράση του πραγματικού δολοφόνου και τους επηρεάζει αρνητικά. Δεν λείπουν και όσοι πιστεύουν ότι ο δράστης έχει εμπνευστεί και από τη σειρά, αν και μάλλον απλώς συνέπεσαν χρονικά η μετάδοση του σίριαλ με την αποκάλυψη της δραστηριότητας του αξιωματικού.

Για την ώρα η Αρχή έχει περιοριστεί σε συστάσεις για τα τηλεοπτικά δίκτυα στην Κύπρο σε ό,τι αφορά τη δημοσιογραφική κάλυψη της πολύκροτης υπόθεσης ζητώντας τον μέγιστο δυνατό σεβασμό προς τα θύματα αλλά και προς όσους επηρεάζονται από την υπόθεση.