318
(φωτ. αρχείου) | Intimenews/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Θρίλερ με την άγρια δολοφονία των τριών γυναικών στον Εβρο

Protagon Team Protagon Team 12 Οκτωβρίου 2018, 09:31
(φωτ. αρχείου)
|Intimenews/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Θρίλερ με την άγρια δολοφονία των τριών γυναικών στον Εβρο

Protagon Team Protagon Team 12 Οκτωβρίου 2018, 09:31

Ανοιχτά παραμένουν όλα τα σενάρια για την άγρια δολοφονία των τριών γυναικών στον Εβρο, ο οποίος πιθανόν να σχετίζεται με τα κυκλώματα των διακινητών στα σύνορα με την Τουρκία.

Οι γυναίκες, όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, βρέθηκαν νεκρές με μαχαιριές στον λαιμό και το στήθος. Τουλάχιστον μία από αυτές, το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε κάποια απόσταση από τα άλλα δύο, είχε προσπαθήσει να αντισταθεί.

Μία είναι 30-35 ετών, η δεύτερη θεωρείται ότι είναι 17-20 ετών και η τρίτη 12-15 ετών, πιθανόν από τη Συρία ή άλλη χώρα της ευρύτερης περιοχής. Οι δύο μικρότερες είχαν βρεθεί δεμένες πισθάγκωνα.

Δεν είναι σαφές αν οι τρεις γυναίκες είναι συγγενείς μεταξύ τους. Εμφανισιακά μοιάζουν, αλλά οριστική απάντηση θα δώσουν οι εξετάσεις DNA.

Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν δύο μαχαίρια, ένα εκ των οποίων στρατιωτικού τύπου (οδοντωτό).

Το «Εθνος» αναφέρει ακόμη ότι δίπλα στη μεγαλύτερη από τις τρεις γυναίκες βρέθηκε ένα κινητό, που ήταν ακόμη σε λειτουργία, αν και οι δολοφονίες είχαν γίνει τρεις με πέντε ημέρες νωρίτερα.

Οι δράστες δεν είχαν κάνει καμία προσπάθεια να κρύψουν τα θύματα που βρέθηκαν στην άκρη του δρόμου.

Οι γυναίκες ήταν ντυμένες, ωστόσο δεν είναι ακόμη γνωστό αν είχαν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Τα σενάρια για τη δολοφονία

Η αστυνομία εξετάζει τουλάχιστον τρία σενάρια για τον θάνατο των γυναικών.

Το πρώτο εμπλέκει τους διακινητές που εκδικήθηκαν με παραδειγματικό τρόπο τις γυναίκες με τη μορφή μηνύματος είτε σε άλλους διακινητές ή σε μετανάστες που επιδιώκουν να περάσουν τα σύνορα. Αυτή για την ώρα μοιάζει το πιο πιθανό, κατά την ΕΛ.ΑΣ.

Ενα δεύτερο σενάριο θέλει τις δολοφονίες αποτέλεσμα οικογενειακής διένεξης, πιθανόν μάλιστα να είναι κάποιο έγκλημα τιμής με δράστη συγγενείς τους.

Ωστόσο, υπάρχει και το εφιαλτικό σενάριο οι δολοφονίες να οφείλονται στη δράση τζιχαντιστών.

Αυτή την ανησυχία εξέφρασε ο πρόεδρος της κοινότητας του Πυθίου όπου εντοπίστηκαν τα πτώματα. Όπως εξήγησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο τρόπος με τον οποίο ήταν δεμένες οι γυναίκες και τα αντικείμενα που βρέθηκαν γύρω τους, δείχνουν προς ένα τέτοιο έγκλημα. Η αστυνομία πάντως το θεωρεί ελάχιστα πιθανό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...