473
Στιγμιότυπο από το σοκαριστικό βίντεο | Instagram

Σοκαριστικό βίντεο: Ανδρας κλώτσησε γάτα στη θάλασσα – παρέμβαση Θεοδωρικάκου

Protagon Team Protagon Team 2 Μαΐου 2022, 15:56
Στιγμιότυπο από το σοκαριστικό βίντεο
|Instagram

Σοκαριστικό βίντεο: Ανδρας κλώτσησε γάτα στη θάλασσα – παρέμβαση Θεοδωρικάκου

Protagon Team Protagon Team 2 Μαΐου 2022, 15:56

Σοκ προκαλεί βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Instagram, στο οποίο απεικονίζεται ένας άντρας σε ταβέρνα της Αιδηψού να δελεάζει με φαγητό μια γάτα και στη συνέχεια να την κλωτσάει και να τη ρίχνει στη θάλασσα.

Οπως ανέφερε το ertnews, η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου, που ανέβασε στον λογαριασμό της τη φρικαλεότητα του άνδρα και της παρέας του έδωσε τα στοιχεία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. O δράστης αποπειράθηκε να κάνει το ίδιο και σε άλλη μια γάτα με την υπόλοιπη παρέα να ακούγεται στο βίντεο να γελάει δυνατά.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επικοινώνησε με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα και με τον διοικητή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αστυνομικό διευθυντή Βασίλη Παπακώστα, ζητώντας να βρεθεί ο δράστης. Ο υπουργός ανέφερε ότι θα γίνουν όσα προβλέπει ο νόμος για την προστασία των ζώων.

Υπενθυμίζεται ότι ο βασανισμός ζώου αποτελεί κακούργημα και επιφέρει πρόστιμο έως και 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stamatina Stamatakou (@stamatina_ss)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...