284
| ΙΝΤΙΜΕnews

«Ελάτε, έχω μαχαιρώσει κόσμο, θα αυτοκτονήσω»

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2021, 11:33
|ΙΝΤΙΜΕnews

«Ελάτε, έχω μαχαιρώσει κόσμο, θα αυτοκτονήσω»

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2021, 11:33

Σε σοβαρή κατάσταση φέρεται να είναι ένας από τους τέσσερις τραυματίες του αιματηρού επεισοδίου στου Ζωγράφου, όταν άνδρας σε κατάσταση αμόκ άρχισε να μαχαιρώνει περαστικούς στην οδό Κουσίδου.

«Ήμουν ακριβώς μπροστά στο περιστατικό, μαζί με το παιδί μου. Τα χάσαμε, παγώσαμε», περιέγραψε στο protothema.gr αυτόπτης μάρτυρας.  «Ο δράστης μπήκε μέσα στο φούρνο και μετά ακούσαμε φασαρία. Ενας νεαρός προσπάθησε να τον σταματήσει. Ακολούθησε συμπλοκή. Ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε σε τέσσερα άτομα που προσπάθησαν να τον εγκλωβίσουν ωσότου έρθει η αστυνομία. Τότε εκείνος επιτέθηκε εναντίον ενός νεαρού, τον οποίο και πρέπει να μαχαίρωσε σοβαρά».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι τέσσερις τραυματίες νοσηλεύονται στο Λαϊκό και ο ένας εξ αυτών, ηλικίας 25 ετών, είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Δράστης του αιματηρού επεισοδίου στην οδό Κουσίδου στου Ζωγράφου, είναι σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας 54χρονος, ο οποίος είχε διαφύγει από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί όπου νοσηλευόταν, από τις 12-12-2020.

Αμέσως μετά την επίθεση, ο 54χρονος πήγε  σπίτι του στην οδό Μακρυγιάννη από όπου τηλεφώνησε στην Αμεση Δράση.

«Ελάτε, έχω μαχαιρώσει κόσμο, θα αυτοκτονήσω», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Λίγα λεπτά αργότερα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες (σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, προσπάθησε να κόψει τις φλέβες του).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...