138
Ο τραυματισμένος πολίτης ενώ απομακρύνεται από το σημείο της επεισοδιακής ληστείας πολιορκούμενος από ρεπόρτερ τηλεοπτικών δικτύων | YouTube

Σεσημασμένοι οι κακοποιοί που λήστεψαν σούπερ μάρκετ στην Καισαριανή

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2021, 10:05
Ο τραυματισμένος πολίτης ενώ απομακρύνεται από το σημείο της επεισοδιακής ληστείας πολιορκούμενος από ρεπόρτερ τηλεοπτικών δικτύων
|YouTube

Σεσημασμένοι οι κακοποιοί που λήστεψαν σούπερ μάρκετ στην Καισαριανή

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2021, 10:05

Σε εξέλιξη είναι το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη της θρασύτατης ληστείας, με τραυματισμό πολίτη, σε σούπερ μάρκετ στην Καισαριανή το βράδυ της Τρίτης.

Οι δύο ληστές εισέβαλαν στο σούπερ μάρκετ και με προτεταμένα τα όπλα, απείλησαν πελάτες και προσωπικό. Αφού άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό από τα ταμεία του καταστήματος, τράπηκαν σε φυγή.

«Πιάστε τους, πιάστε τους», φώναξαν κάποιοι και δύο από τους  πελάτες γειτονικού καφέ καταδίωξαν το δίδυμο των ληστών.

Εκείνοι δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι ένας από τους πολίτες, πιθανότατα  από εξοστρακισμό σφαίρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ασφάλεια, πρόκειται για σεσημασμένους κακοποιούς που φέρεται να έχουν διαπράξει και άλλες ληστείες σε μίνι μάρκετ της Αττικής.

Αμφότεροι έχουν καταγραφεί σε βίντεο την ώρα της ληστείας (σ.σ. και οι δύο φορούσαν full face κουκούλες) , ενώ οι αστυνομικοί ψάχνουν για επιπρόσθετα στοιχεία από κάμερες της περιοχής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...