171
Ο οκτάχρονος με καλυμμένο το προσωπό του, την στιγμή του εντοπισμού του, σε φωτογραφία που δημοσίευσε η αστυνομία του Ζεστ | Polizei NRW Soest

«Σανίδωσέ το»: η μεταμεσονύκτια αυτοκινητάδα ενός 8χρονου Γερμανού

Protagon Team Protagon Team 22 Αυγούστου 2019, 20:24
Ο οκτάχρονος με καλυμμένο το προσωπό του, την στιγμή του εντοπισμού του, σε φωτογραφία που δημοσίευσε η αστυνομία του Ζεστ
|Polizei NRW Soest

«Σανίδωσέ το»: η μεταμεσονύκτια αυτοκινητάδα ενός 8χρονου Γερμανού

Protagon Team Protagon Team 22 Αυγούστου 2019, 20:24

Συνέβη και αυτό: ένα οκτάχρονο αγόρι που εξαφανίστηκε από την πόλη Ζεστ της Γερμανίας βρέθηκε τελικά σώο και αβλαβές πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου της οικογένειας σε απόσταση οκτώ χιλιομέτρων από το σπίτι του.

O μικρός «Σουμάχερ» όταν ρωτήθηκε από την αστυνομία γιατί προχώρησε στην συγκεκριμένη ενέργεια απάντησε δακρυσμένος ότι «απλά ήθελε να οδηγήσει λίγο».

Το παιδί, που είχε από παλιά δείξει τις ικανότητές του στην οδήγηση σε πίστες γκόου καρτ, πήρε το αυτοκίνητο Volkswagen Golf από το σπίτι του στο Ζεστ και κατευθύνθηκε προς το Ντόρτμουντ ξεπερνώντας σε αρκετά σημεία της διαδρομής τα 140 χλμ/ώρα.

Σε πρώτη φάση τα πράγματα πήγαιναν κατ’ ευχήν. Υστερα από λίγα λεπτά όμως ο μικρός ένιωσε αδιαθεσία. Ετσι αποφάσισε να σταματήσει στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους στάθμευσης της Εθνικής Οδού προκειμένου να ξεκουραστεί.

Προτού κατεβάσει το κάθισμα για να ξαπλώσει, φρόντισε να ανάψει τα αλάρμ και να τοποθετήσει στην άσφαλτο το προειδοποιητικό, αντανακλαστικό τρίγωνο.

Η αστυνομία τόνισε ότι η περιπέτεια του μικρού αγοριού στον αυτοκινητόδρομο Α44 δεν οδήγησε σε κάποια σωματική βλάβη ή φθορά περιουσίας. Τέλος καλό, όλα καλά δηλαδή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...