131
Ο Γιάννης Λαγός μπροστάρης σε ένα από τα πολλά επεισόδια των μελών της ΧΑ στη Βουλή. Δεξιά του ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος που επίσης αποχωρεί από την οργάνωση | IntimeNews

Ραγδαίες εξελίξεις στη Χρυσή Αυγή: Ανεξαρτητοποιείται ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουλίου 2019, 18:09
Ο Γιάννης Λαγός μπροστάρης σε ένα από τα πολλά επεισόδια των μελών της ΧΑ στη Βουλή. Δεξιά του ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος που επίσης αποχωρεί από την οργάνωση
|IntimeNews

Ραγδαίες εξελίξεις στη Χρυσή Αυγή: Ανεξαρτητοποιείται ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουλίου 2019, 18:09

Το αποτέλεσμα των εκλογών φαίνεται να οδηγεί σταδιακά στην διάλυση της Χρυσής Αυγής με τον υπόδικο ευρωβουλευτή και μέχρι πρότινος «πρωτοπαλίκαρο» του Νίκου Μιχαλολιάκου, Γιάννη Λαγό, να ανεξαρτητοποιείται μαζί με άλλα μέλη της οργάνωσης.

Σε δήλωσή του, ο πρώην βουλευτής, υποστηρίζει ότι η απόφασή του δεν οφείλεται σε ρήξη με την ηγεσία του κόμματος, αλλά επειδή εκτιμά πως «κάνουμε λάθος πολιτικές κινήσεις, πράγματα με τα οποία εγώ τουλάχιστον δεν συμφωνώ».

Ο Λαγός είναι υπόδικος για την δράση της ΧΑ και φυσικά κατηγορούμενος στην πολύκροτη δίκη της οργάνωσης. Ο ίδιος πάντως ανέφερε πως κάποιοι «συναγωνιστές» του τον ακολουθούν δίχως να διευκρινίσει εάν πρόκειται για πρόσωπα που θα στελεχώσουν το γραφείο του στην ευρωβουλή ή εάν έχει βλέψεις δημιουργίας κόμματος-νέας οργάνωσης.

Παρέθεσε 14 ονόματα, ανάμεσά τους τον Γιώργο Γερμενή, τον Νίκο Κούζουλο και τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...