154
Προκόπης Παυλόπουλος και Αλέξης Τσίπρας. Υστερα από συνεννόηση αναβλήθηκε η δεξίωση στο Προεδρικό | George Vitsaras / SOOC

Αναβλήθηκε η δεξίωση για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουλίου 2018, 23:22
Προκόπης Παυλόπουλος και Αλέξης Τσίπρας. Υστερα από συνεννόηση αναβλήθηκε η δεξίωση στο Προεδρικό
|George Vitsaras / SOOC

Αναβλήθηκε η δεξίωση για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουλίου 2018, 23:22

Τον Νοέμβριο η Δυτική Αττική μέτρησε δεκάδες νεκρούς από πλημμύρες. Τώρα η Ανατολική Αττική ψάχνει πόσοι βρήκαν εφιαλτικό θάνατο στις πυρκαγιές. Μια γιορτή στο Προεδρικό Μέγαρο, ακόμα και για το ύψιστο γεγονός της αποκατάστασης της Δημοκρατίας το 1974, θα αποτελούσε ύβρι. Ετσι η δεξίωση της 24ης Ιουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο αναβλήθηκε.

Είναι λογικό, οι καταστροφικές πυρκαγιές που ξέσπασαν στην Αττική την Δευτέρα να βάλουν σε δεύτερη μοίρα οτιδήποτε άλλο.

Τις πληροφορίες που ήθελαν τον Αλέξη Τσίπρα να ζητά την αναβολή -αφού επέστρεψε από τη Βοσνία εσπευσμένα στην Αθήνα για να ενημερωθεί για τις καταστροφές- επιβεβαίωσαν από το Προεδρικό λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Οπως ανέφερε το ΑΠΕ-ΜΠΕ στις 1.20 π.μ.:

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ενημερώθηκε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τις τραγικές συνέπειες των πυρκαγιών που έπληξαν κυρίως την περιοχή της Αττικής . Μετά την ενημέρωση αυτή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφάσισε να ματαιώσει την καθιερωμένη δεξίωση της 24ης Ιουλίου για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...