293
Ο πρόεδρος της ΝΔ με τους εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων | ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / InTimeNews

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα βγαίνει βαριά τραυματισμένη – Το 3ο πρόγραμμα απέτυχε

Protagon Team Protagon Team 5 Σεπτεμβρίου 2018, 20:48
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 5/9/2018, 23:30
Ο πρόεδρος της ΝΔ με τους εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων
|ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / InTimeNews

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα βγαίνει βαριά τραυματισμένη – Το 3ο πρόγραμμα απέτυχε

Protagon Team Protagon Team 5 Σεπτεμβρίου 2018, 20:48
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 5/9/2018, 23:30

«Το προσωπικό πρόβλημα αξιοπιστίας του κ. Τσίπρα δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να γίνει πρόβλημα αξιοπιστίας για την Ελλάδα», επεσήμανε την Τετάρτη ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος -ενόψει της ΔΕΘ- συναντήθηκε με εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι η Ελλάδα βγήκε από το 3ο Πρόγραμμα, βαριά τραυματισμένη και χωρίς να έχει πρόσβαση στις αγορές. «Καθημερινά ο μύθος για το δήθεν τέλος των Μνημονίων και την τάχα αυτοδύναμη έξοδο στις αγορές» καταρρέει , είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και έκρουσε καμπανάκι κινδύνου για την έξαρση της παροχολογίας.

«Είναι πάρα πολύ εύκολο καθώς πλησιάζουμε σε μια προεκλογική χρονιά, να μπούμε στον κύκλο και στον πειρασμό των εύκολων παροχών… Η Θεσσαλονίκη, εξάλλου, προσφέρεται για τέτοιου είδους πρακτικές» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και σημείωσε με έμφαση ότι μία ακατάσχετη παροχολογία σήμερα θα είναι άκρως επικίνδυνη για τη χώρα καθώς θα αυξήσει το κόστος δανεισμού για το κράτος, αλλά και τις επιχειρήσεις. Εμείς δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τον κ. Τσίπρα σε μια τέτοια πρακτική» ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ταυτόχρονα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπογράμμισε ότι το προσωπικό πρόβλημα αξιοπιστίας του κ. Τσίπρα δεν επιτρέπεται να γίνει πρόβλημα αξιοπιστίας για τη χώρα και γι αυτό θα επιμείνει στην ανάγκη της πολιτικής αλλαγής, καθώς τη θεωρεί απαραίτητο καταλύτη θετικών εξελίξεων για την Ελλάδα.

Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης για να προχωρήσει μπροστά η χώρα απαιτείται μια επανάσταση διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, «χωρίς να αναπαράγουμε τα ψέματα και τους λαϊκισμούς του παρελθόντος».

Τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφθεί την Πέμπτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί ενόψει της παρουσίας του στην 83η ΔΕΘ στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου. Ο κ. Μητσοτάκης θα έχει από το πρωί σειρά συναντήσεων με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της Μακεδονίας, καθώς και με εκπροσώπους επιμελητηρίων, αλλά και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...