149
Στιγμιότυπο από τον μουσουλμανικό γάμο το βράδυ της Πέμπτης στην Αλεξανδρούπολη | Facebook

Ποιος κορονοϊός; Νέο γλέντι σε γάμο-υγειονομική «βόμβα» στην Αλεξανδρούπολη – Προσαγωγές και πρόστιμα

Protagon Team Protagon Team 14 Αυγούστου 2020, 14:47
Στιγμιότυπο από τον μουσουλμανικό γάμο το βράδυ της Πέμπτης στην Αλεξανδρούπολη
|Facebook

Ποιος κορονοϊός; Νέο γλέντι σε γάμο-υγειονομική «βόμβα» στην Αλεξανδρούπολη – Προσαγωγές και πρόστιμα

Protagon Team Protagon Team 14 Αυγούστου 2020, 14:47

Προ ημερών στην Αλεξανδρούπολη καταγράφηκαν πάνω από 60 κρούσματα κορονοϊού από γαμήλιο γλέντι, που μέσα σε λίγες ώρες μετατράπηκε σε υγειονομική «βόμβα» μετάδοσης του ιού.

Παρά τα κρούσματα, όμως, τις προειδοποιήσεις και τις συστάσεις των ειδικών για τους κινδύνους που εγκυμονούν τέτοιους είδους συγκεντρώσεις, κάποιοι έδειξαν την απόλυτη περιφρόνησή τους, καλώντας δεκάδες άτομα σε αντίστοιχες εκδηλώσεις, όπως για παράδειγμα στον μουσουλμανικό γάμο στην οδό Αβαντος στην Αλεξανδρούπολη, το βράδυ της Πέμπτης.

Χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο προστασίας, οι (δεκάδες) καλεσμένοι χόρεψαν με την ψυχή τους, σε απόσταση αναπνοής ο ένας από τον άλλο. Ο συνωστισμός που παρατηρήθηκε προκάλεσε ωστόσο την παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από σχετικές καταγγελίες που έγιναν.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ διέκοψαν το γλέντι και προσήγαγαν τον γαμπρό, αλλά και τον πεθερό του, στην τοπική Αστυνομική Διεύθυνση, ενώ επιβλήθηκαν και τα σχετικά πρόστιμα.

Παράλληλα ενημερώθηκε και η εισαγγελέας Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να ασκηθούν διώξεις στους υπεύθυνους για την οργάνωση της γαμήλιας γιορτής.

Geplaatst door Serko Durmus Oglu Serkova op Donderdag 13 augustus 2020

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...