153
Αποψη του εργοστασίου με τα πενήντα και πλέον κρούσματα, στο οποίο εργαζόταν ο 62χρονος | YouTube

Χαλκιδική: Πρόστιμο €5.000 σε 62χρονο, φορέα κορονοϊού, που «έσπασε» την καραντίνα

Protagon Team Protagon Team 14 Αυγούστου 2020, 14:09
Αποψη του εργοστασίου με τα πενήντα και πλέον κρούσματα, στο οποίο εργαζόταν ο 62χρονος
|YouTube

Χαλκιδική: Πρόστιμο €5.000 σε 62χρονο, φορέα κορονοϊού, που «έσπασε» την καραντίνα

Protagon Team Protagon Team 14 Αυγούστου 2020, 14:09

Πρόστιμο 5.000 ευρώ επεβλήθη σε 62χρονο από τη Χαλκιδική –επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού που είχε καταχωριστεί στη σχετική λίστα του ΕΟΔΥ– επειδή παραβίασε την καραντίνα που του είχε επιβληθεί στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή διασποράς του ιού.

Αγνοώντας επιδεικτικά την καραντίνα στην οποία είχε τεθεί ως επιβεβαιωμένο κρούσμα, ο 62χρονος κυκλοφορούσε κανονικά, με κίνδυνο να μεταδώσει τον ιό σε δεκάδες άτομα.

Σύμφωνα με τοπικά  μέσα, ο εν λόγω ασυνείδητος φέρεται να είναι ένας από τους εργαζομένους στο εργοστάσιο επεξεργασίας και τυποποίησης ελιάς που έκλεισε προ ημερών, λόγω πολλαπλών κρουσμάτων του νέου κορονοϊού.

Οπως έγινε γνωστό, συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης από αστυνομικούς του Α.Τ. Σιθωνίας, ενώ του επιβλήθηκε και το προβλεπόμενο πρόστιμο των 5.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη μονάδα, όπου εργαζόταν ο συλληφθείς, παραμένει κλειστή. Οι περίπου 300 εργαζόμενοι του εργοστασίου υπεβλήθησαν σε τεστ και πενήντα εξ αυτών –ανάμεσά τους και ο 62χρονος– μπήκαν σε  κατ’ οίκον περιορισμό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...