256
Ο Στίβεν Μνούτσιν | Reuters

O υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ δεν ξέρει την σημαία της χώρας του!

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2020, 19:52
Ο Στίβεν Μνούτσιν
|Reuters

O υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ δεν ξέρει την σημαία της χώρας του!

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2020, 19:52

Μια τεταμένη κουβέντα, μέσω Twitter, με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Guns N ‘Roses, Αξλ Ρόουζ εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον αμερικανό υπουργό Οικονομικών, Στίβεν Μνούτσιν.

Ο 58χρονος στο Twitter την Τετάρτη το απόγευμα εμφανίστηκε εμφανώς αντίθετος στη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ.

«Είναι επίσημο! Ό,τι κι εάν έχουμε σκεφτεί για τον Στιβ Μνούτσιν μέχρι τώρα, είναι κι επισήμως μ……ς», δήλωσε ο Ρόουζ, ο οποίος έχει περίπου 1,2 εκατ. ακολούθους στο διαδίκτυο.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Μνούτσιν έσπευσε να υπερασπισθεί τον εαυτό του: «Τι έκανες πρόσφατα για τη χώρα σου;» ρώτησε τον μουσικό, διανθίζοντας όμως κατά λάθος το μήνυμά του με τη σημαία… της Λιβερίας, που μοιάζει με αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

Ακόμη ξύπνιος παρά το περασμένο της ώρας, ο ετοιμόλογος Ρόουζ δεν έχασε την ευκαιρία να εξαπολύσει έναν δεύτερο μύδρο: «δεν κατάλαβα ότι ελπίζαμε να μιμηθούμε το οικονομικό μοντέλο της Λιβερίας».

«Σε αντίθεση με αυτήν την κυβέρνηση, εγώ δεν είμαι υπεύθυνος για τους θανάτους πάνω από 70.000 ανθρώπων και σε αντίθεση με εσάς, δεν είμαι κυβερνητικός αξιωματούχος και δεν πηγαίνω στην τηλεόραση να προτρέπω τους Αμερικανούς να ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες στη διάρκεια μίας πανδημίας», προσέθεσε ο διάσημος τραγουδιστής.

Ο Μνούτσιν δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στην αντιπαράθεση, αρκούμενος μόνον να διορθώσει το περιεχόμενο της αρχικής του απάντησης, επισυνάπτοντας αυτή τη φορά τη σωστή «αστερόεσσα» σημαία των ΗΠΑ.

Ωστόσο, το αρχικό του tweet έμεινε για λίγη ώρα στον «αέρα», ως μια ακόμη τραγική υπενθύμιση των άσχετών και φαιδρών συνεργατών γύρω από τον Τραμπ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...