182
Ζητήστε συγγνώμη, αλλιώς... Νέες απειλές Καμμένου κατά μη αρεστών δημοσιογράφων | INTIMEnews

O Καμμένος επιμένει και απειλεί με αγωγές τον «Φιλελεύθερο»

Protagon Team Protagon Team 24 Σεπτεμβρίου 2018, 17:44
Ζητήστε συγγνώμη, αλλιώς... Νέες απειλές Καμμένου κατά μη αρεστών δημοσιογράφων
|INTIMEnews

O Καμμένος επιμένει και απειλεί με αγωγές τον «Φιλελεύθερο»

Protagon Team Protagon Team 24 Σεπτεμβρίου 2018, 17:44

Ο Πάνος Καμμένος επιμένει. Και επιμένει παρά τις αντιδράσεις και τη διεθνή κατακραυγή για την απόπειρα φίμωσης του Τύπου, με μπαράζ μηνύσεων και συλλήψεις δημοσιογράφων καθ’υπόδειξή του.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας συνέχισε την επίθεσή του στους υπεύθυνους της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» από τους οποίους και απαίτησε να δημοσιεύσουν όλα τα δικά του στοιχεία για το πού πηγαν τα 1,6 δισ. ευρώ που πήρε η κυβέρνηση από την ΕΕ για το μεταναστευτικό, μαζί με μία ειλικρινή συγγώμη προς το πρόσωπό του.

Σε διαφορετική περίπτωση, απείλησε ότι θα προσφύγει (ξανά) στη Δικαιοσύνη ζητώντας (αυτή τη φορά) αστικές αποζημιώσεις.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο υπουργός επέμεινε ότι η πληροφόρηση και τα όσα ανέφερε στο επίμαχο πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η εφημερίδα ήταν μονόπλευρα, αφού όπως σημείωσε, δεν ζητήθηκαν ( για να συμπεριληφθούν στο δημοσίευμα) τα σχετικά στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το υπουργείο Αμυνας.

Παράλληλα απέρριψε και τους ισχυρισμούς περί φωτογραφικών διαγωνισμών, διαβεβαιώνοντας ότι δεν γίνονται απευθείας αναθέσεις και ότι τα Γενικά Επιτελεία αναρτούν στη Διαύγεια και στους ιστότοπούς τους όλα τα στοιχεία των διαγωνισμών.