253
H φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook o προσαχθείς | Facebook

O «Ρουβίκωνας» Γιώργος Καλαϊτζίδης τρολάρει Παπακώστα και φωτογραφίζει το υπουργείο!

Protagon Team Protagon Team 24 Σεπτεμβρίου 2018, 15:26
H φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook o προσαχθείς
|Facebook

O «Ρουβίκωνας» Γιώργος Καλαϊτζίδης τρολάρει Παπακώστα και φωτογραφίζει το υπουργείο!

Protagon Team Protagon Team 24 Σεπτεμβρίου 2018, 15:26

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την προσαγωγή στην Ασφάλεια ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, μέλος της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο Καλαϊτζίδης προσήχθη και εξετάστηκε στο πλαισιο της έρευνας που είναι σε εξέλιξη για τη δράση της αναρχικής ομάδας και αφού ολοκλήρωσε την κατάθεσή του, αφέθηκε ελεύθερος.

Ο ίδιος πάντως,  περιέγραψε  με γλαφυρό τρόπο την προσαγωγή του σε μία ακόμη ανάρτησή του στο Facebook, την οποία μάλιστα επέλεξε να συνοδεύσει με μία φωτογραφία από το -υποτίθεται- καλά φυλασσόμενο υπουργείο Εσωτερικών.

Τραγική η φύλαξη των υπουργείων μας…Οδός ευαγγελιστρίας ωρα 10.16..

Geplaatst door Γιωργος Καλα'ι'τζιδης op Maandag 24 september 2018

Με τον τρόπο αυτό αφενός διακωμωδεί τα μέτρα ασφαλείας σε υπουργεία και άλλους «ευαίσθητους» στόχος, ενώ απαντά και στην νέα υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, η οποία προ ημερών είχε πει ότι θα στείλει τον λογαριασμό στον Ρουβίκωνα για τις ζημιές που αφήνει πίσω του σε κάθε «επίσκεψη» που πραγματοποιεί!

«Βγαίνοντας απο το σπίτι σήμερα ξεκίνησε η παρακολούθηση μου απο την ασφάλεια. Με την διαφορά ότι συνεχίζεται ο καινούργιος τρόπος “επιτήρησης” μου που είναι ουσιαστικά η περικύκλωση μου απο μηχανές, απότοκο μάλλον του “λογαριασμού” της Παπακώστα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο εκ των ηγετικών στελεχών της αναρχικής ομάδας.

«Τέλος πάντων βρήκα τον τρόπο και έφυγα απο τον κλοιό και πήγα να επιθεωρήσω τα μέτρα ασφαλείας παρακείμενου υπουργείου (σ.σ. φωτογραφία πάνω). Εν συνεχεία επέστρεψα στο σημείο όπου είχα απεμπλακεί απο την παρακολούθηση και εκεί με μάζεψαν για 345678 φορά. Πρέπει να καταλάβει η πολιτική ηγεσία της αστυνομίας πως άκρη δεν θα βγει με περικυκλώσεις και ασφυκτική παρακολούθηση. Οσο θα συνεχίζεται αυτό το καθεστώς, εγώ θα βγάζω φωτογραφίες υπουργεία, πρεσβείες και ό,τι άλλο θες. Νέτα σκέτα», διεμήνυσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...