224
Παππάς και Φίλης την εποχή που μοιράζονταν τα υπουργικά έδρανα. Τώρα οι σχέσεις τους είναι οριακές | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Ο Φίλης αντεπιτίθεται: «Κρίμα για τον Νίκο Παππά»…

Protagon Team Protagon Team 5 Οκτωβρίου 2018, 14:18
Παππάς και Φίλης την εποχή που μοιράζονταν τα υπουργικά έδρανα. Τώρα οι σχέσεις τους είναι οριακές
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Ο Φίλης αντεπιτίθεται: «Κρίμα για τον Νίκο Παππά»…

Protagon Team Protagon Team 5 Οκτωβρίου 2018, 14:18

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση στον ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα στον Νίκο Φίλη και τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, η οποία είχε ως αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου περί «παραδιοίκησης» στην ΕΡΤ, αλλά φαίνεται ότι έχει βαθύτερη αιτία τη μάχη εξουσίας που διεξάγεται μεταξύ Κουμουνδούρου και Μαξίμου και ενώ καταρτίζονται τα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος εν όψει εκλογών.

Μετά την επίθεση του κ. Παππά που κατηγόρησε τον κομματικό του σύντροφο ότι οι απόψεις του για την ΕΡΤ «ταυτίζονται» με αυτές της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Φίλης πέρασε στην αντεπίθεση.

Ο πρώην υπουργός Παιδείας είπε ότι η απάντηση του κ. Παππά θυμίζει «ολέθριες αντιλήψεις του παρελθόντος» και συμπλήρωσε με νόημα ότι θεωρούσε πως η «σύγχρονη Αριστερά δεν θα εκλάμβανε την κριτική συντρόφων ως δήθεν προσχώρηση στις γραμμές του αντιπάλου».

Σε δήλωσή του το μεσημέρι της Παρασκευής ο κ. Φίλης τόνισε: «Πίστευα ότι η σύγχρονη Αριστερά θα είχε απαλλαγεί από τις ολέθριες αντιλήψεις του παρελθόντος και δεν θα εκλάμβανε την κριτική συντρόφων ως δήθεν προσχώρηση στις γραμμές του αντιπάλου. Κρίμα για τον Νίκο Παππά που επέτρεψε στον εαυτό του να υποπέσει σε ένα τέτοιο ολίσθημα».

Και συνέχισε: «Τα γεγονότα και τα προβλήματα στην ΕΡΤ είναι ξεροκέφαλα, ενώ ο αντίπαλος καραδοκεί για να ξαναρίξει “μαύρο”. Ο στρουθοκαμηλισμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Χρειάζεται διάλογος και αποφάσεις για την υπεράσπιση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...