254
Ο ιδρυτής της Coco - Mat, Πολ Ευμορφίδης, χαιρετά τους καλεσμένους προσερχόμενος στο δείπνο | IntimeNews

Ο επιχειρηματίας που πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο με τα σανδάλια

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2022, 18:14
Ο ιδρυτής της Coco - Mat, Πολ Ευμορφίδης, χαιρετά τους καλεσμένους προσερχόμενος στο δείπνο
|IntimeNews

Ο επιχειρηματίας που πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο με τα σανδάλια

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2022, 18:14

Δεξίωση προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας παρέθεσε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Οι καλεσμένοι φόρεσαν τα καλά τους και δοκίμασαν τις ελληνικές συνταγές που επιμελήθηκε ο σεφ Χριστόφος Πέσκιας.

Οι εμφανίσεις των κυριών ήταν εντυπωσιακές με την βασίλισσα Μάξιμα να φοράει μια βελούδινη δημιουργία Costarellos και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ένα μεταξωτό φόρεμα της σχεδιάστριας Λουκία.

Το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας ανάμεσα στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου και στον σύντροφό της Παύλο Κοτσώνη

Η εμφάνιση όμως που συζητήθηκε ήταν του επιχειρηματία, Πολ Ευμορφίδη, ιδρυτή της Coco – Mat, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι προσωπικός φίλος του βασιλιά Γουλιέλμου – Αλέξανδρου της Ολλανδίας.

Ο λόγος; Ο κ. Ευμορφίδης επέλεξε ένα χαλαρό πράσινο πουκάμισο και ένα μαύρο παντελόνι που συνδύασε με ένα ζευγάρι πράσινα σανδάλια.

Ο επιχειρηματίας χάρισε στο βασιλικό ζεύγος, μέσω της Προεδρίας της Δημοκρατίας, δύο ξύλινα ποδήλατα όπου είχε χαράξει τα ονόματά τους. Μάλιστα, τα ποδήλατα είναι κατασκευασμένα από τα καμένα της Εύβοιας.

Ο κ. Ευμορφίδης είναι ένας επιχειρηματίας που ξεκινώντας από το μηδέν, «έχτισε» σταδιακά την εταιρεία οικολογικών συστημάτων ύπνου, λευκών ειδών και επίπλων Coco- Mat, που διαθέτει σήμερα καταστήματα σε διάφορες χώρες – από τις ΗΠΑ μέχρι τη Νότια Κορέα και τη Σαουδική Αραβία. Πραγματοποιεί πωλήσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και έχει κερδίσει τον τίτλο μιας από τις πιο εξωστρεφείς ελληνικές (και όχι μόνο) επιχειρήσεις με πολλά βραβεία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...