264
Η Μυρσίνη Λοΐζου σε παλαιότερη δημόσια εμφάνισή της | ΑΠΕ

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας οφείλει σήμερα κιόλας να αποπέμψει τη Μυρσίνη Λοΐζου

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2019, 13:30
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 22/03/2019, 15:01
Η Μυρσίνη Λοΐζου σε παλαιότερη δημόσια εμφάνισή της
|ΑΠΕ

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας οφείλει σήμερα κιόλας να αποπέμψει τη Μυρσίνη Λοΐζου

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2019, 13:30
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 22/03/2019, 15:01

Μετά τις αποκαλύψεις του «Φιλελεύθερου» και του «Πρώτου Θέματος» που εμφανίζουν (εδώ) τη Μυρσίνη Λοΐζου να εισέπραττε παρανόμως και επί πεντέμισι χρόνια (!) τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της, η Νέα Δημοκρατία έσπευσε να στριμώξει τον Αλέξη Τσίπρα, του οποίου άλλωστε η συγκεκριμένη υπήρξε προσωπική επιλογή για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η αποκάλυψη ότι η κυρία Μυρσίνη Λοΐζου 5,5 χρόνια “ξέχασε” να δηλώσει το θάνατο της μητέρας της για να εισπράττει παράνομα τη σύνταξή της είναι πραγματικά ασύλληπτη. Ο κ. Τσίπρας οφείλει σήμερα κιόλας να αποπέμψει την κυρία Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε η αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη.

Από την πλευρά του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος έκανε λόγο για «τεράστιο θέμα δεοντολογίας». Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ σημείωσε ότι «δεν δικαιούται σήμερα κανένα κόμμα να τη συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του».

«Θεωρώ ότι κάποιος με ποινικό πρόβλημα έπρεπε να το πει» είπε ο κ. Λοβέρδος. «Αυτοί που παρήγαγαν έξαλλη κριτική στο παρελθόν, δεν μπορεί να είχαν στο ψηφοδέλτιό τους τέτοιο πρόσωπο» κατέληξε.

Και ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς ζήτησε την απομάκρυνση της κυρίας Λοΐζου από την ευρωλίστα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν ευσταθούν τα όσα έχουν ειπωθεί για την κυρίαα Λοΐζου, θεωρώ ότι είναι μονόδρομος η απομπομπή της από το ψηφοδέλτιο. Αυτό είναι βέβαια θέμα του ΣΥΡΙΖΑ και των αξιακών του κριτηρίων», είπε ο κ. Μαυρωτάς.

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Τσιόδρας, πρώην εκπρόσωπος του Ποταμιού και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ, είχε σχολιάσει: «Ο κ. Τσίπρας πρέπει να αποσύρει την κυρία Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο, όχι μόνο για τις τελευταίες αποκαλύψεις αλλά και για τις προκλητικές δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...