190
|

ΝΔ: Η κυρία Νοτοπούλου παραδέχθηκε ότι μπήκε από το παράθυρο στον δήμο

Protagon Team Protagon Team 7 Σεπτεμβρίου 2018, 14:55

ΝΔ: Η κυρία Νοτοπούλου παραδέχθηκε ότι μπήκε από το παράθυρο στον δήμο

Protagon Team Protagon Team 7 Σεπτεμβρίου 2018, 14:55

Αμεση ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας σε όσα είπε η νέα υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, μέσα από τον πάντα φιλόξενο δίαυλο της κρατικής τηλεόρασης.

Με αφορμή τη διευκρίνιση της κυρίας Νοτοπούλου ότι ποτέ δεν εργάστηκε ως καθαρίστρια και ότι η θέση στην οποία τοποθετήθηκε μετά τον πρώτο της διορισμό, ήταν στο τουριστικό περίπτερο του δήμου Θεσσαλονίκης, ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός, έκανε λόγο για «καλοστημένη απάτη» που αποκαλύφθηκε μέσα απο τη συνέντευξη της υφυπουργού στην ΕΡΤ1 .

Ουσιαστικά, παρατήρησε ο κ. Ρωμανός, η κυρία Νοτοπούλου παραδέχθηκε ότι τρύπωσε στο Δήμο Θεσσαλονίκης ως συμβασιούχος καθαρίστρια, αλλά δεν έκανε ποτέ αυτή τη δουλειά καθώς είχε συμφωνήσει από πριν να βολευτεί σε θέση γραφείου.

«Μια εργαζόμενη στην καθαριότητα, προφανώς μπορεί να γίνει υπουργός. Όπως και κάθε νέος άνθρωπος που κρίνει ο Πρωθυπουργός ότι μπορεί να μετέχει στο υπουργικό συμβούλιο. Όχι όμως η κυρία Νοτοπούλου, η οποία διέπραξε απάτη. Διότι αυτό που παραδέχθηκε στη συνέντευξή της είναι ότι εκμεταλλεύτηκε τις ελλείψεις που υπάρχουν στην καθαριότητα για να μπει από το παράθυρο σε θέση γραφείου του Δήμου Θεσσαλονίκης», ανέφερε στη δήλωσή του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...