361
Αριστερά, η Ελισάβετ Β' υποδέχεται στο Μπάκιγχαμ τον Μπόρις Τζόνσον τον περασμένο Ιούνιο και, δεξιά, την Κίσα Αλεξάντερ-Γκραντ, στις 22 Οκτωβρίου. Βρείτε τις διαφορές... | Reuters/Facebook/CreativeProtagon

Μυστήριο στο Μπάκιγχαμ: τι απέγινε η φωτογραφία της Μέγκαν και του Χάρι;

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2019, 17:50
Αριστερά, η Ελισάβετ Β' υποδέχεται στο Μπάκιγχαμ τον Μπόρις Τζόνσον τον περασμένο Ιούνιο και, δεξιά, την Κίσα Αλεξάντερ-Γκραντ, στις 22 Οκτωβρίου. Βρείτε τις διαφορές...
|Reuters/Facebook/CreativeProtagon

Μυστήριο στο Μπάκιγχαμ: τι απέγινε η φωτογραφία της Μέγκαν και του Χάρι;

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2019, 17:50

Αρχίζουν και το γλεντάνε οι Εγγλέζοι με την «απόμακρη» και «τεταμένη» σχέση του πριγκιπικού ζεύγους Μέγκαν-Χάρι με το Παλάτι. Και δεν λείπει κανείς από τον χορό.

Ακόμα και έγκυρες εφημερίδες της Βρετανίας όπως οι Times του Λονδίνου συμμετέχουν ενεργά στην έντονη συζήτηση που το τελευταίο διάστημα ολοένα και φουντώνει: κάτι δεν πάει καλά με τον Χάρι και την Μέγκαν.

Αφορμή στάθηκε η επίσκεψη στο Μπάκιγχαμ της Επιτρόπου της Γκρανάντα  Κίσα Αλεξάντερ-Γκραντ. Και μια φωτογραφία. ‘Η μάλλον η εξαφάνιση αυτής της φωτογραφίας.

Ας πάμε μερικούς μήνες πίσω. Είναι 24 Ιουνίου και η Ελισάβετ Β’ υποδέχεται τον νέο πρωθυπουργό της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον στα βασιλικά ανάκτορα.

Μετά τη μυθική υπόκλιση του Μπόρις, οι δυο τους φωτογραφήθηκαν στο σαλόνι υποδοχής του Παλατιού. Σε δεύτερο πλάνο, πάνω σε ένα έπιπλο, διακρινόταν η κορνίζα της Μέγκαν και του Χάρι, τοποθετημένη μπροστά από εκείνη της Κέιτ και του Ουίλιαμ, του μεγάλου αδελφού του Χάρι, και δεύτερου στη σειρά διαδοχής του θρόνου της Αγγλίας.

Πάμε τώρα στο σήμερα. Η κυρία Γκραντ, Επίτροπος της Βρετανίας στη Γκρανάντα (νησί στην Καραϊβική, μέλος της Κοινοπολιτείας), επισκέπτεται την βασίλισσα Ελισάβετ. Οι δυο τους φωτογραφίζονται -πού αλλού- στο σαλόνι υποδοχής. Πίσω το ξύλινο έπιπλο είναι ακόμα εκεί. Οπως και η φωτογραφία του Ουίλιαμ και της Κέιτ. Ομως εκείνη του Χάρι και της Μέγκαν έχει εξαφανιστεί.

Πολλοί λοιπόν έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός αλλά και να βρουν την αιτία πίσω από αυτή την «καθήλωση». Ο αρθρογράφος των Times αναρωτιέται εάν φταίει η αμφιλεγόμενη συνέντευξη που έδωσε στο ITV το ζεύγος Χάρι-Μέγκαν. Στη συνέχεια αστειευόμενος ρωτά εάν οι δυό τους έχουν πέσει θύματα κάποιας «κάθαρσης» όπως οι Τροτσκιστές από την Μυστική Αστυνομία της Σοβιετικής Ενωσης, για να καταλήξει λέγοντας ότι μπορεί να έσπασε την φωτογραφία μια απρόσεκτη καθαρίστρια. Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου…

Το Παλάτι πάντως ξεκαθάρισε ότι η φωτογραφία μετακινήθηκε στο πλαίσιο ενός καθιερωμένου «rotation» που γίνεται με τις φωτογραφίες στο Μπάκιγχαμ. Πράγματι, σε ένα άλλο έπιπλο, πίσω από την Επίτροπο της Γκρανάντα διακρίνεται μια διαφορετική φωτογραφία από εκείνη που υπήρχε στην επίσκεψη του Τζόνσον. Ωστόσο, η φωτογραφία του Ουίλιαμ και της Κέιτ παραμένει αμετακίνητη. Ο νοών νοείτω…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...