184
Ο ρώσος τουρίστας με φόντο τους S-400 στη Γιεβπατόρια της Κριμαίας | Twitter

Κριμαία: Ρώσος τουρίστας αποκάλυψε τη θέση ρωσικών S-400 στα social media

Protagon Team Protagon Team 23 Αυγούστου 2022, 12:48
Ο ρώσος τουρίστας με φόντο τους S-400 στη Γιεβπατόρια της Κριμαίας
|Twitter

Κριμαία: Ρώσος τουρίστας αποκάλυψε τη θέση ρωσικών S-400 στα social media

Protagon Team Protagon Team 23 Αυγούστου 2022, 12:48

Οι ρώσοι τουρίστες στην Κριμαία, εκτός από τουριστικά έσοδα στους ντόπιους, προσφέρουν και πολύτιμες υπηρεσίες στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, αποκαλύπτοντάς τους τις θέσεις των ρωσικών πυραύλων!

Από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι τουρίστες στα social media, οι ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών βρίσκουν στοιχεία για τις θέσεις των ρωσικών όπλων.

«Λαμπρό» παράδειγμα ο χαμογελαστός ηλιοκαμένος Ρώσος με το μαγιό τύπου «Speedo» που φωτογραφήθηκε σε μία παραλία μπροστά σε δύο τουλάχιστον συστήματα αεράμυνας S-400, στη Γιεβπατόρια της Κριμαίας, φανερώνοντας τη θέση τους στους Ουκρανούς, που τον ευχαρίστησαν!

«Ισως παραείμαστε αυστηροί με τους ρώσους τουρίστες. Αυτός ο άνδρας υπήρξε πολύ εξυπηρετικός. Σας ευχαριστούμε και συνεχίστε την καλή δουλειά», έγραψε χαρακτηριστικά το ουκρανικό υπουργείο Αμυνας σε ανάρτησή του στο Twitter.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης VKontakte –το ρωσικό Facebook– το περασμένο Σαββατοκύριακο, μαζί με δεδομένα γεωγραφικής θέσης, χάρη στα οποία εύκολα εντόπισαν το οπλικό σύστημα οι Ουκρανοί.

Σε παλιότερη ανάρτηση, μία Ρωσίδα με το όνομα Μαρίνα, είχε ανεβάσει και αυτή φωτογραφία με ρωσικό πυραυλικό σύστημα στην Κριμαία, στο οποίο της απάντησε ο Σεργκέι Μπράτσουκ, υπεύθυνος Τύπου του επικεφαλής της στρατιωτικής άμυνας της Οδησσού: «Γίνετε σαν τη Μαρίνα! Βοηθήστε στην απελευθέρωση της Κριμαίας!».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...