204
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, απομένουν μόνο ορισμένες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση των φυσικών αυτουργών | ΙΝΤΙΜΕnews

Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου η ΕΛ.ΑΣ.

Protagon Team Protagon Team 31 Οκτωβρίου 2017, 12:02
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, απομένουν μόνο ορισμένες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση των φυσικών αυτουργών
|ΙΝΤΙΜΕnews

Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου η ΕΛ.ΑΣ.

Protagon Team Protagon Team 31 Οκτωβρίου 2017, 12:02

Θέμα ωρών είναι σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, η ταυτοποίηση των δραστών της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο έγκυρες πηγές της ΕΛ.ΑΣ., οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατα Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, έχουν αδιάσειστα στοιχεία για τους δύο δράστες της δολοφονίας -αμφότεροι αλβανικής υπηκοότητας- αλλά υπάρχουν ακόμα κάποια κενά για να συμπληρωθεί το παζλ, σε ό,τι αφορά τους ηθικούς αυτουργούς.

Τη Δευτέρα οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, ως ύποπτοι, πέντε ισοβίτες και βαρυποινίτες αλβανοί κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού. Κατά πληροφορίες, πρόκειται για άτομα με βαρύ ποινικό μητρώο που μεταξύ άλλων έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις όπως το μακελειό σε μπαρ στο Μικρολίμανο το 2014 και η απόπειρα  δολοφονίας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου -υπόθεση για την οποία έχει κατηγορηθεί ως ηθικός αυτουργός ο γνωστός από την υπόθεση Εnerga, Αρης Φλώρος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα εν λόγω πρόσωπα έχουν καταγραφεί από τον κοριό της ΕΛ.ΑΣ. να συνομιλούν με τρίτους σχετικά με τον ποινικολόγο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και γι΄αυτό άλλωστε κλήθηκαν και στη ΓΑΔΑ.

Όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι οι δράστες της δολοφονίας εστάλησαν από έγκλειστο/ους των φυλακών στον άτυχο δικηγόρο με σκοπό να τον πιέσουν να παρέμβει σε πελάτη του με τον οποίο είχαν «ανοιχτούς λογαριασμούς» και στην προσπάθειά τους να τον εκφοβίσουν, τον πυροβόλησαν θανάσιμα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...