888
Ο διάσημος ηθοποιός Τζέραλντ Μπάτλερ στη φωτογραφία που ανήρτησε στα social media | Twitter/GeraldButler

Κόλαση ο «παράδεισος» του Μαλιμπού: Κάηκε και το σπίτι του Τζέραλντ Μπάτλερ

Protagon Team Protagon Team 12 Νοεμβρίου 2018, 11:56
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 12/11/2018 17:13
Ο διάσημος ηθοποιός Τζέραλντ Μπάτλερ στη φωτογραφία που ανήρτησε στα social media
|Twitter/GeraldButler

Κόλαση ο «παράδεισος» του Μαλιμπού: Κάηκε και το σπίτι του Τζέραλντ Μπάτλερ

Protagon Team Protagon Team 12 Νοεμβρίου 2018, 11:56
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 12/11/2018 17:13

Ο παράδεισος κάηκε. Και μαζί του ένας κόσμος διασήμων, τον οποίον εμείς οι κοινοί θνητοί θεωρούσαμε έως τώρα, άφθαρτο, απλησίαστο, ονειρεμένο. Το κάποτε υπέροχο Μαλιμπού κατακάηκε στις μεγάλες πυρκαγιές που έπληξαν την Καλιφόρνια. Το Μαλιμπού των καταπληκτικών σπιτιών των διασήμων του Χόλιγουντ δεν υπάρχει πια. Και πολλοί από αυτούς σπεύδουν τώρα να αντικρίσουν με δέος και τρόμο την καταστροφή – ακόμα και εκείνοι που η καταστροφή στη μεγάλη οθόνη είναι το επάγγελμά τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο διάσημος βρετανός ηθοποιός Τζέραλντ Μπάτλερ, ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι του αφού έληξε η εντολή εκκένωσης της περιοχής. Ή μάλλον επέστρεψε σε αυτό που κάποτε ήταν σπίτι του…

«Επέστρεψα στο σπίτι μου στο Μαλιμπού μετά την εντολή για την εκκένωση της περιοχής. Σπαράζει η καρδιά μου με αυτό που συμβαίνει σε όλη την Καλιφόρνια. Πηγή έμπνευσης περισσότερο από ποτέ το κουράγιο, το πνεύμα και η αυτοθυσία των πυροσβεστών. Σας ευχαριστώ», ανέφερε στο Twitter ο σκωτσέζος ηθοποιός, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός στο ελληνικό κοινό για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους που έχει παίξει σε περιπέτειες, όπως οι «300», «Olympus Has Fallen», «London Has Fallen», «Machine Gun Preacher».

Ανάμεσα στους επωνύμους που έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους είναι οι Lady Gaga, Τζέσικα Σίμπσον, Ορλάντο Μπλουμ, Ράιαν Γουίλσον, Κιμ Καρντάσιαν, Αλίσα Μιλάνο και η σχεδιάστρια μόδας, Ντόνα Κάραν.

Μερικοί εξ’ αυτών έχουν ενημερωθεί ότι οι οικίες τους είναι προς το παρόν ασφαλείς και αναμένουν το πότε και αν θα μπορέσουν να επιστρέψουν.

Ωστόσο το σπίτι της Καμίλ Γκράμερ-Μάγιερ, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά «Οι πραγματικές νοικοκυρές του Μπέβερλι Χιλς», καταστράφηκε το βράδυ του Σαββάτου από την πυρκαγιά. «Δυστυχώς το σπίτι μου δεν μπορούσε να σωθεί», έγραψε στο Instagram όπου ανήρτησε μια εφιαλτική φωτογραφία από το φλεγόμενο σπίτι της. «Οι θαρραλέοι πυροσβέστες ήταν σε θέση να διασώσουν τα αυτοκίνητά μου και προσωπικά αντικείμενα που ανακτήθηκαν από το σπίτι μου», συμπλήρωσε.

View this post on Instagram

Sadly my house couldn’t be saved. The courageous firefighters were able to save my cars and personal items recovered from my home. I thanked the fire chief and his team of firemen for all of their hard work. He took the time to explain what happened and I’m grateful for all of their hard work trying to save my home. Sad we lost our home but grateful that my family is safe. Luckily we quickly evacuated our house yesterday after a patrol car drove up the street announcing mandatory evacuations. I’m grateful for my lovely neighbors and friends who kept me informed and for their help this evening. ? Thank you all for caring ? #woolseyfire #malibu. Special thanks to Fire Chief Rash and his brave team of firefighters. ?

A post shared by Camille Grammer Meyer (@therealcamille) on

Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι μεταξύ των σπιτιών που έχουν καταστραφεί από την πυρκαγιά είναι και αυτό της Κέιτλιν Τζέννερ ενώ το σπίτι της αναγκάστηκε να εγκαταλείψει η Κιμ Καρντάσιαν και η Lady Gaga.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Μάιλι Σάιρους έγραψε στο Twitter την Κυριακή ότι εκείνη και ο αρραβωνιαστικός της, Λίαμ Χέμσγουορθ, κατάφεραν να απομακρυνθούν από τη φωτιά και είναι ασφαλείς. Η ίδια όμως είπε ότι το σπίτι της δεν υπάρχει πια.

Και ο τραγουδιστής Νιλ Γιανγκ επιβεβαίωσε την καταστροφή του σπιτιού του σε μία δήλωσε που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του. Επίσης, αναφέρθηκε στην κλιματική αλλαγή και άσκησε κριτική στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ επίσης δημοσίευσε μία φωτογραφία από την περιοχή που βρίσκεται το σπίτι του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...