218
Η νεαρή κοπέλα ανέφερε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από δύο αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας | Μέσω INTIME NEWS

Καταγγελία 19χρονης για βιασμό από δύο αστυνομικούς μέσα σε Τμήμα

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2022, 17:39
Η νεαρή κοπέλα ανέφερε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από δύο αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας
|Μέσω INTIME NEWS

Καταγγελία 19χρονης για βιασμό από δύο αστυνομικούς μέσα σε Τμήμα

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2022, 17:39

Ερευνα από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. προκάλεσε η καταγγελία 19χρονης η οποία ανέφερε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από δύο αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το συμβάν, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος τόνισε ότι έχει ζητήσει την άμεση και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

«Εχω δώσει εντολή στον επικεφαλής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας να διερευνήσει άμεσα την καταγγελία δεκαεννιάχρονης γυναίκας. Αναμένω την άμεση και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Εάν επαληθευτούν οι καταγγελίες, θα εκκινήσουν άμεσα οι προβλεπόμενες πειθαρχικές και ποινικές διαδικασίες. Ο νόμος είναι νόμος. Και ισχύει για όλους», δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, η κοπέλα κατήγγειλε την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου ότι τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας οι δύο αστυνομικοί την οδήγησαν σε δωμάτιο μέσα στο Τμήμα και την βίασαν.

Κατά την ίδια πηγή, οι αστυνομικοί οι οποίοι κλήθηκαν στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων για να εξεταστούν, αρνήθηκαν κατηγορηματικά ότι υπήρξε βιασμός και ισχυρίζονται ότι η κοπέλα εμφανίσθηκε μόνη της στο Τμήμα και έκλεισε ραντεβού με έναν από αυτούς, μετά τη βάρδια του.

Στο πλαίσιο της έρευνας για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, αναμένεται να εξεταστούν και βίντεο από κάμερες, τις οποίες επικαλέστηκαν οι αστυνομικοί, ενώ αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης της 19χρονης, προκειμένου να ολοκληρωθεί η δικογραφία, προσέθεσε το ΑΜΠΕ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...