204
Οι εμπρηστές του δέντρου θαυμάζουν το «έργο» τους | Τwitter

Κάρβουνο το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Εξάρχεια – Μπακογιάννης: θα το ξαναστήσω

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2019, 13:19
Οι εμπρηστές του δέντρου θαυμάζουν το «έργο» τους
|Τwitter

Κάρβουνο το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Εξάρχεια – Μπακογιάννης: θα το ξαναστήσω

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2019, 13:19

Αν ήταν στοίχημα, θα το είχαν πιάσει όλοι! Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που έστησε ο δήμος Αθηναίων στην πλατεία Εξαρχείων, παραδόθηκε στις φλόγες και έγινε κάρβουνο. Οι γνωστοί κουκουλοφόροι το πυρπόλησαν το βράδυ της Τετάρτης.

Ανενόχλητοι συγκεντρώθηκαν γύρω στις 21.00 και άναψαν το δέντρο με αναπτήρα, βγάζοντας φωτογραφίες και βιντεοσκοπώντας το «κατόρθωμά» τους.

Αν και για πολλούς η τύχη του ήταν προδιαγεγραμμένη, ο δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε ότι το δέντρο θα ξαναστηθεί σε πείσμα των βανδάλων.

«Το φως πάντα νικάει το σκοτάδι. Η αγάπη πάντα νικάει το μίσος. Τα Χριστούγεννα δεν μπορεί να τα κάψει κανείς. Και είναι για όλη τη πόλη. Για αυτό και το δέντρο θα ξαναστηθεί. Κριτής των βανδάλων, που καμαρώνουν και στο YouTube, οι πολίτες των Εξαρχείων που θέλουν όπως ακριβώς και οι υπόλοιποι Αθηναίοι να ζήσουν και να χαρούν», έγραψε στη σχετική ανάρτησή του στο  Facebook, o δήμαρχος Αθηναίων.

Το φως πάντα νικάει το σκοτάδι. Η αγάπη πάντα νικάει το μίσος. Τα Χριστούγεννα δεν μπορεί να τα κάψει κανείς. Και είναι…

Geplaatst door Κώστας Μπακογιάννης op Donderdag 19 december 2019

Χαρακτηριστικό της μανίας των αντιεξουσιαστών που πυρπόλησαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ήταν επίσης το γεγονός ότι ξήλωσαν και τα φωτάκια που είχαν βάλει συνεργεία του δήμου σε δέντρα και κολώνες στην πλατεία.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...