179
Ξεσπάθωσε για μία ακόμη φορά για το Μακεδονικό ο Νίκος Καρανίκας | Τwitter

Καρανίκας reloaded: Aμόρφωτα ανιστόρητα ρουφιανοφασιστάκια προσβάλλουν τη Μακεδονία

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουνίου 2018, 11:06
Ξεσπάθωσε για μία ακόμη φορά για το Μακεδονικό ο Νίκος Καρανίκας
|Τwitter

Καρανίκας reloaded: Aμόρφωτα ανιστόρητα ρουφιανοφασιστάκια προσβάλλουν τη Μακεδονία

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουνίου 2018, 11:06

Ο Νίκος Καρανίκας δηλώνει εξοργισμένος από  την κριτική -και τις αποδοκιμασίες- που δέχεται η κυβέρνηση για τη συμφωνία των Πρεσπών και για μία ακόμη φορά επιχειρεί να… βάλει τα πράγματα στη θέση τους για τα αποτελέσματα της διακρατικής συμφωνίας που εγκρίθηκε την Τετάρτη από το κοινοβούλιο των Σκοπίων.

Σε νέα του ανάρτηση στο Facebook ο πρωθυπουργικός σύμβουλος  εκφράζει την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δημοκράτες, μορφωμένοι άνθρωποι -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει- δείχνουν να μην κατανοούν το περιεχόμενο και τη σημασία της  συμφωνίας Τσίπρα – Ζάεφ.

Λυπάμαι ειλικρινά που κάποιοι ανεκτίμητης για μένα αξίας φίλοι, μορφωμένοι και δημοκράτες άνθρωποι δεν κατανοούν…

Geplaatst door Νίκος Καρανίκας op Woensdag 20 juni 2018

«Δεν κατανοούν ότι η ελληνική Μακεδονία είναι και παραμένει και ελληνική αλλά και Μακεδονία . Δεν κατανοούν ότι δεν χάνει ούτε την Ιστορία της ούτε τον πολιτισμό της», υπογραμμίζει αγανακτισμένος και ταυτόχρονα εκφράζει τη λύπη του που στον τόπο του (Γιδά -Αλεξάνδρεια Ημαθίας) δεν βγαίνουν να μιλήσουν για τη συμφωνία οι «μορφωμένοι δημοκράτες πατριώτες», αλλά «τα αμόρφωτα ανιστόρητα ρουφιανοφασιστακια του χωριού και προσβάλλουν την περιοχή, τους πρόσφυγες παππούδες μας και γιαγιάδες μας».

karaniksa

Γιατί πατριωτισμός είναι η ειρηνική συνύπαρξη με τους γείτονες, υπογραμμίζει στη νέα του διαδικτυακή παρέμβαση ο σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...