249
Η 34χρονη φέρεται να διατηρούσε αρχείο από προηγούμενες σχέσεις της στον προσωπικό της ηλεκτρονικό υπολογιστή | Facebook

Η «ξαδέλφη» το πρόσωπο-κλειδί στην επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2020, 12:59
Η 34χρονη φέρεται να διατηρούσε αρχείο από προηγούμενες σχέσεις της στον προσωπικό της ηλεκτρονικό υπολογιστή
|Facebook

Η «ξαδέλφη» το πρόσωπο-κλειδί στην επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2020, 12:59

Στενεύει ο κλοιός γύρω από το πρόσωπο που –όπως όλα δείχνουν– έδωσε την εντολή στη μαυροφορεμένη γυναίκα για να ρίξει το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Καθοριστική για την πορεία της αστυνομικής έρευνας ήταν η κατάθεση πρώην συντρόφου της Ιωάννας, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που κλήθηκαν να μιλήσουν για το περιστατικό στην Αστυνομία.

«Με την Ιωάννα χωρίσαμε την Παρασκευή, λίγες ημέρες πριν από την επίθεση. Την Κυριακή πήγα και μάζεψα τα πράγματά μου από το σπίτι της και έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε. Δεν είχα αντιληφθεί να κινδυνεύει από κάπου, ούτε μου είχε εκφράσει κάποιον φόβο της. Περάσαμε την περίοδο της καραντίνας μαζί. Αφορμή στάθηκαν κάποια πράγματα που ανακάλυψα όταν μου ζήτησε να της μεταφέρω κάποια αρχεία στον υπολογιστή της», φέρεται να είπε στην κατάθεσή του σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso».

Οπως υποστήριξε, διαπίστωσε ότι η 34χρονη διατηρούσε αρχείο από προηγούμενες σχέσεις της. «Από αυτά που ανακάλυψα, εκτιμώ ότι μπορεί να έχει κάποια σχέση πρόσωπο του στενού περιβάλλοντός της με την επίθεση», με τις πρώτες –ανεπιβεβαίωτες ωστόσο– πληροφορίες να κάνουν λόγο για κάποια ξαδέλφη της Ιωάννας.

Η προσοχή των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στρέφεται πλέον κυρίως στο περιεχόμενο του προσωπικού υπολογιστή της 34χρονης, από όπου εκτιμούν ότι θα αντλήσουν τα στοιχεία που αναζητούν για να «δέσουν» την υπόθεση.

Κατά πληροφορίες, επίσης της «Espresso», η εισαγγελική παραγγελία για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δόθηκε και οι τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν παραδώσει ήδη τα δεδομένα από το κινητό της Ιωάννας στην Ελληνική Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...