175
Η Σοφία Μπεκατώρου, σημαιοφόρος και επικεφαλής όλων των αθλητών στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο | INTIME NEWS

Η Σοφία Μπεκατώρου στο Προεδρικό Μέγαρο

Protagon Team Protagon Team 17 Ιανουαρίου 2021, 17:42
Η Σοφία Μπεκατώρου, σημαιοφόρος και επικεφαλής όλων των αθλητών στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο
|INTIME NEWS

Η Σοφία Μπεκατώρου στο Προεδρικό Μέγαρο

Protagon Team Protagon Team 17 Ιανουαρίου 2021, 17:42

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο την ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου, τη Δευτέρα, στις δύο το μεσημέρι.

Την ολυμπιονίκη προσκάλεσε η κυρία Σακελλαροπούλου μετά τις αποκαλύψεις της για τον βιασμό της σε ηλικία 21 ετών από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοϊας.

Τις προηγούμενες ημέρες, τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και άλλοι εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου έσπευσαν να εκφράσουν τη στήριξή τους στην αθλήτρια.

Τη συμπαράστασή της στην κυρία Μπεκατώρου εξέφρασε την Κυριακή και η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή, τονίζοντας ότι «η σωστή ερώτηση είναι “γιατί το έζησε, τότε” και όχι “γιατί μίλησε, τώρα”. Και η σωστή αντίδραση είναι «να μην το ζήσει κανείς/καμμία, ξανά»! Και, σίγουρα, όχι ατιμωρητί!».

Υπενθυμίζεται ότι η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου θα παρέμβει αυτεπάγγελτα με την έναρξη προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη. Στο πλαίσιο της έρευνάς της θα κληθεί τη Δευτέρα ή την Τρίτη η ολυμπιονίκης να καταθέσει όσα έχει αποκαλύψει, ανεξάρτητα από το αν η καταγγελλόμενη πράξη εις βάρος της έχει ήδη παραγραφεί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...